En İyi Saç Boyama Uygulamaları

Saç boyama uygulamaları ile saçınızı boyatmadan önce herhangi bir rengin saçınızda nasıl duracağını öğrenin.

Saç boyama uygulamaları, saç renginizi değiştirmek istiyor ama beklediğiniz gibi görünmemesi hâlinde pişmanlık duygusu yaşayabileceğinizden korkuyorsanız size çok yardımcı olabilir. Saç rengini değiştirmek için saçı kalıcı ya da geçici boyalarla gerçekten boyatmanızın gerektiği günler geride kaldı.

Bu amaç doğrultusunda geliştirilen uygulamalar sayesinde birbirinden farklı saç renklerini sadece tek bir dokunuşla anında görebilirsiniz. Bu uygulamaların saç boyalarına kıyasla en iyi yanı ise ücretsiz olması ve hatasız bir süreç sağlamasıdır.

Bugün denemek isteyeceğiniz ücretsiz en iyi saç değiştirme uygulamalarını aşağıda sıraladık. Önce bu uygulamaları listeledik, daha sonra hangisini kullanmanız gerektiğine karar vermeniz için uygulamaları tek tek ele aldık.

Ücretsiz Saç Boyama Uygulamaları

Saçınızın rengini değiştirmek için bir uygulama arayışındaysanız yukarıdaki uygulamalar başlangıç için oldukça iyidir. Dilerseniz gelin, bu uygulamaları daha yakından inceleyelim.

Ücretsiz Saç Boyama Uygulamaları

Facetune2

Facetune2 sadece saç renginizi değiştiren bir uygulamadan çok daha fazlasıdır. Bu özellik, uygulamanın sadece küçük bir parçasıdır. Saç rengini değiştirmenin haricinde bu uygulamayı kullanarak oldukça doğal görünen makyajlar yapabilir, dişleri beyazlatabilir, arka planı değiştirebilirsiniz.

Uygulamanın diğer özellikleri arasında cildi pürüzsüz hâle getirme, giysideki kırışıklıkları giderme, istenmeyen nesneleri kaldırma bulunuyor. Ayrıca çok sayıda filtre ile fotoğrafınızın göze daha hoş gelmesini sağlayabilirsiniz.

Uygulamanın hem Android hem de iOS sürümü mevcuttur. iPhone kullanıyorsanız App Store’dan, Android kullanıyorsanız Play Store’dan indirebilirsiniz. Her iki resmî uygulama mağazasından ücretsiz olarak indirilebilir.

YouCam Makeup

YouCam Makeup tıpkı Facetune2 gibi hem iPhone hem de Android’de kullanılabilen bir uygulamadır. Uygulamada 100’den fazla saç rengi bulunuyor. Kullanıcılar, yerleşik kamera özelliğini kullanarak saç rengini eş zamanlı olarak değiştirebiliyor. Bunun yanı sıra galeriden daha önceden çektiğiniz bir fotoğrafı da seçebilirsiniz.

Saçınızı gerçekte boyatmışsınız gibi gösteren uygulama, seçtiğiniz herhangi bir rengi direkt fotoğrafınıza uygular. Saç renginin doğal görünmesi çok önemli çünkü saçınızı boyattıktan sonra nasıl görüneceğine dair fikir sahibi olmanızı sağlar.

Hairstyle Try On

Yalnızca iOS için geliştirilen Hairstyle Try On, onlarca saç rengi ile gelen başka bir uygulamadır. Uygulamada ayrıca saç stilleri bölümü de mevcuttur. Bu bölümde hangi saç stilini kullanmayı düşünüyorsanız onu seçebilirsiniz. Daha sonra saç rengini seçerek saçınızın o renkte nasıl görüneceği hakkında fikir edinebilirsiniz.

Hair Color Dye

Saç renginizi değiştirmek için kullanımı kolay bir uygulama arıyorsanız Hair Color Dye size bu konuda fazlasıyla yardımcı olabilir. Uygulamayı kullanmak için bir fotoğraf seçmeniz, rengini değiştirmek istediğiniz bölgeyi seçmeniz ve daha sonra hangi renk olmasını istediğinizi belirlemeniz yeterlidir.

Uygulamada eğer hata yaparsanız bunu geri almak oldukça basittir. Sonucu e-posta yolu ve sosyal medya aracılığı ile paylaşabilirsiniz.

Hair Color Changer

Hair Color Changer, ismi gibi oldukça basit bir saç rengi değiştirme aracıdır. Renk bakımından oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Bukleleriniz varsa bunları farklı renklere boyayarak ortaya hoş bir görünüm çıkarabilirsiniz.

Uygulamada saç değiştirirken eğer bir hata yaparsanız endişelenmenize de gerek yoktur çünkü bu uygulamada yaptığınız değişiklikleri her zaman geri alabilirsiniz.

Fotoğrafa eğlenceli efektler uygulamaktan hoşlanıyorsanız yaşlandırma uygulamalarına da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version