Rules of Survival Kasma Sorunu Nasıl Düzeltilir?

Rules of Survival kasma sorunu yaşıyorsanız donma ve takılma sorununu en aza indirmek için bu yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Rules of Survival kasma sorunu

Rules of Survival kasma sorunu yüzünden oyunu doğru düzgün oynayamıyor musunuz? Bunun oyun üzerinde gerçekten büyük bir etkisi olabilir.

Hayatta kalma türüne en iyi örneklerden biri olan hayatta kalma oyunu Rules of Survival tıpkı diğer rakipleri gibi her an her yerde gözünüzün ve kulağınızın olmasını gerektiren bir oyundur ama kasma sorunundan dolayı düşmanlarınızı anbean takip edemezseniz ölebilirsiniz.

Neyse ki oyun performansını arttırmak için uygulanabilecek birkaç etkili yöntem bulunuyor. Bu yollara başvurarak kasma sorununu giderebilirsiniz.

Rules of Survival Kasma Sorunu İçin Çözüm Yolları

Rules of Survival oyununu donma ve takılma gibi sorunlardan dolayı oynayamıyorsanız bu çözüm yollarını deneyin.

Telefonu Kapatıp Yeniden Açma

Telefonu kapatıp yeniden açmak, cihazın daha iyi çalışmasını ve mevcut bazı hataların düzeltilmesini sağlar. Yavaşlama sorunu yalnızca oyunu oynarken değil, diğer uygulamaları kullanırken de gördüğünüz bir sorun ise telefonu yeniden başlatın, önbellek temizlensin ve daha sorunsuz bir şekilde oyun oynamaya başlayın.

Cihazı yeniden başlatmanın kaydedilmemiş değişikliklerin kaybedilmesine neden olabileceğini unutmayın. Devam eden güncelleme varsa öncelikle bitmesini bekleyin. Kaydetmediğiniz değişiklikleri kaydedin. Yeniden başlatma işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmek için öncelikle bunları yapmanız büyük bir önem taşıyor.

Görüntü Kalitesini Düşürme

İyi bir donanım yoksa ne yazık ki oyundan en iyi performansı almanız zordur. Oyunu kasmadan oynamak istiyorsanız ayarlardan “Graphics” bölümüne girin ve “Power Saving” seçeneğini etkinleştirin.

Diğer Uygulamaları Kapatma

Ne kadar çok uygulama açık olursa o kadar çok kaynak kullanılır. Bütün kaynağın öncelikli olarak oyuna ayrılması için arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatmalısınız.

Oyunu Güncelleme

Oyunun mevcut sürümündeki hatalardan dolayı da kasma sorunu yaşayabilirsiniz. Oyun için yayımlanan güncellemeleri geciktirmeden aldığınızdan ve yüklediğinizden emin olun.

Oyunu Play Store üzerinden indirdiyseniz uygulama mağazasına gidin ve “Güncelle” butonunun olup olmadığını kontrol edin. Bu butonu görüyorsanız üzerine basarak oyunun yeni sürümünün yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

Telefonun Isınıp Isınmadığını Kontrol Etme

Telefonunuz eğer çok ısınırsa performansta önemli bir kayıp görebilirsiniz. Cihazın biraz soğuması için oyunu kapatmalı ve telefonunuzu sıcak ortamdan uzak bir yerde soğuyana kadar boşta bekletmelisiniz.

Exit mobile version