Royal Match Nedir? Nasıl Oynanır?

Birçok oyuncu tarafından oldukça beğenilerek oynanan Royal Match nedir? Bu yazıda oldukça detaylı bir şekilde açıkladık.

Royal Match Nedir? Nasıl Oynanır?

Mobil oyunlar her ne kadar artık görsellik bakımından çoğu oyuncuyu kendine hayran bırakacak seviyede olsa da bazı oyuncular hâlâ basit ve eğlenceli oyunlar tercih ediyor. Bulmaca oyunları, buna harika bir örnektir. Peki, söz konusu oyunlardan biri olan Royal Match nedir? İlk kez oynayacak olanları nasıl bir oyun bekliyor?

Bu yazıda Royal Match’a başlamadan önce bilmeniz gereken ne varsa hepsini sizinle paylaşarak kafanıza takılan ya da takılması muhtemel olan tüm soru işaretlerini gidereceğiz.

Royal Match Nedir?

Royal Match, Dream Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan, oynaması ücretsiz ve son derece eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Oyunda bulmacaları çözerek Kral Robert’ın kalesini düzenlemesine yardımcı oluyorsunuz. Son derece heyecan verici bu video oyununda siz ilerledikçe para kazanacak, kilit açacak ve Kral Robert’ın kalesini daha iyi düzenleme imkânına sahip olacaksınız.

Kralın odasını, mutfağı, bahçeyi, garajı ve diğer birçok muhteşeme oda da dahil olmak üzere her şeyi dilediğiniz gibi düzenlemeniz mümkündür.

Sky Race, King’s Cup, Lightning Rush ve Team Battle gibi etkinliklere katılım sağlayarak milyonlarca oyuncu ile yarışma fırsatı da elde edebilirsiniz.

Oyunda deneyebileceğiniz çok sayıda eğlenceli bulmaca bulunuyor. Kral Robert’ın yeni odaları, kraliyet odaları, görkemli alanları ve keşfedebileceğiniz daha birçok şey bulunuyor.

Royal Match Nasıl Oynanır?

Royal Match’ta seviyieleri geçmek için ekranın sol üst kısmında yer alan hedefleri tamamlamanız gerekiyor. Oyuncular, bu görevleri tamamlamak için 3 ya da daha fazla aynı rengi eşleştirilmelidir. Oyunda görevleri yerine getirmenin bir diğer yolu da güçlendiriciler kullanmaktan geçiyor. Bunları kullanmak, normalde yapabileceğinizden çok daha geniş alanı temizlemenize yardımcı olur.

Seviyeleri tamamladıkça kalede belirli alanları düzenleyebilirsiniz. Ayrıca etkinliklere katılarak önemli ödüller kazanabilirsiniz.

Her bölümde belirli sayıda hamle hakkına sahip olursunuz. Kaç hamleniz olduğunu ekranın sağ üst köşesinden görebilirsiniz. Hamleleri görevi tamamlamadan bitirirseniz ne yazık ki o bölümü geçememiş sayılırsınız, bu nedenle en başa dönmek zorunda kalırsınız. Tabii, para karşılığında can da satın alabilirsiniz.

Royal Match’ın App Store ve Play Store’da inceleme puanı oldukça yüksektir. Bu da genel olarak oyuncular tarafından beğenildiğini gösteriyor.

Exit mobile version