En İyi Romantik Kore Dizileri

Romantik Kore dizileri arayışında mısınız? O çok aradığınız dizileri bulmanıza yardımcı olacak bir liste ile karşınızdayız.

Romantik Kore Dizileri

Romantik kore dizileri arıyor ama bu türdeki neredeyse tüm dizileri izlediğiniz için yeni diziler bulamıyor olabilirsiniz. Romantik bir dizi izlemek, duygusal anlamda her zaman eğlenceli ve rahatlatıcıdır. Ekrana bu kadar saf duygular ile kilitlenmek ve karakterlerin yaşadığı tebessüm ettirici anlara şahit olmak her dizide yaşayamayacağınız benzersiz bir deneyimdir.

Güney Kore yapımı romantik dizilerin tamamını izlediğinizi düşünüyorsanız bunu bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederiz çünkü aşağıda yer alan listede oldukça beğeneceğiniz ve muhtemelen daha önce hiç denk gelmediğiniz romantik diziler yer alıyor.

Romantik Kore Dizileri Listesi

Güney Kore yapımı en iyi romantik diziler bu şekildedir. Dilerseniz gelin, bu sıraladığımız dizileri daha yakından inceleyelim.

Crash Landing on You

Son Ye-jin, Hyun Bin, Seo Ji-hye ve Kim Jung-hyun adlı oyuncuların başrollerini paylaştığı bu Kore dizisi, basit bir yamaç paraşütü macerasının nasıl talihsiz bir kaza ile sonuçlanabileceği sorusundan hareketle hikâyesinin temelini oluşturuyor.

Dizide Kuzey Koreli bir asker, yamaç paraşütü macerasının talihsizlikle sonuçlanması ile Kuzey Kore sınırlarını geçen Güney Koreli bir kadını bulması ve ona sahip çıkmasını konu alıyor.

Descendants of the Sun

Bu dizi, bir savaşın ortasında geçiyor. Bir asker, tanıştığı cerraha âşık oluyor. Her ne kadar birbirleri ile çok uyumlu bir çift gibi görünmeseler de kader onları bir araya getiriyor.

Flower of Evil

Başrolleri Lee Joon-gi, Jang Hee-jin, Seo Hyun-woo ve Moon Chae-won tarafından paylaşılan Flower of Evil adlı bu dizide karanlık geçmişinin üzerini iyi aile babası rolü ile örten adamın eşinin bir cinayetin sır perdesini kaldırmaya başlaması ile birbirini takip eden olaylar dizisi işleniyor.

Her Private Life

Bir sanat galerisi küratörü olan Sung Deok Mi’nin bir sırrı vardır. O, sıkı bir K-pop hayranıdır ancak işi gereğince onun K-pop hayranı olduğunun kimsenin bilmemesi gerekiyor. Hayranı olduğu Cha Si An ile çıkmaya başladığına dair söylentiler ortaya çıktığında patronu sırrının peşinden gitmeye başlar.

True Beauty

Lim Joo Kyung, arkadaşları tarafından sürekli çirkin bulunan bir kızdır. Hiç arkadaşı yoktur. Lisede yaşadığı talihsiz bir olaydan sonra ailesi yeni bir yere taşınır. Bu taşınma, Joo Kyung’un yeni bir şansa daha sahip olmasını sağlar. Yeni okula başlayan Joo Kyung, makyaj yapmaya başlar ve makyajlı hâlinin çok güzel olduğunu keşfeder.

Netflix’te izleyebileceğiniz Kore dizileri arıyorsanız Netflix’teki en iyi kore dizilerine de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version