Rockstar GTA Trilogy İçin Özür Diledi

Rockstar Games, piyasaya yeni sürülen GTA Trilogy: The Definitive Edition oyunundaki hatalar nedeniyle oyunculardan özür diledi.

Rockstar Games, geçmişteki GTA versiyonlarını birleştirere GTA Trilogy: The Definitive Edition oyununu piyasaya sürmüştü. Ancak oyunda yer alan bir çok hata tepkileri de beraberinde getirdi. Üstelik hayranlarından özür dileyen şirket beklentileri karşılayamadıklarını itiraf etti. Bununla birlikte Rockstar, sosyal medyada geliştirme ekibine yapılanlara ise tepki gösterdi.

Oyuna yapılan en büyük eleştirilerden biri grafiklerin çok kötü olmasıydı. Bununla birlikte oyun “yanlışlıkla eklenen dosyalar” nedeniyle de bilgisayar satışı kaldırıldı. Bu dosyaların içinde lisanssız müzikler ve Hot Coffe isimli uygunsuz bir mini oyun olduğu söyleniyor.

Rockstar Özür Diledi

Resmi sitesinden bir açıklama yapan Rockstar Games, “Grand Theft Auto serisi ve bu ikonik üçlemeyi oluşturan oyunlar, dünyanın dört bir yanındaki hayranlar kadar bizim için de özel. Ancak oyun GTA’ya uygun bir şekilde çıkmadı,içtenlikle özür diliyoruz.” diyerek itirafta bulundu.

Sorunları gidermek için çalışmaların sürdüğünü ifade eden şirket, şöyle devam etti;

Öncelikle, oyunlarda sorun yaşayan herkesten içtenlikle özür dileriz. GTA serisi ve bu ikonik üçlemeyi oluşturan oyunlar, hayranlar kadar bizim için de özel. Klasik oyunların güncellenmiş sürümleri, kendi kalite standartlarımızı veya hayranlarımızın beklentilerini ne yazık ki karşılayamadı.

Yeni Güncelleme Geliyor

Teknik sorunları çözmek ve ileriye dönük her oyunu geliştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Planladığımız her güncelleme, oyunların kalitesini hak ettikleri seviyeye ulaştıracaktır. Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ın tüm sürümleri için önümüzdeki günlerde bir sürü sorunu çözecek ‘Title Update’ yolda.

Bu arada, geliştirme ekibimizin sosyal medyada taciz edildiğine dair raporlar duyduğumuzu belirtmek bizi üzüyor. Sorunlar üzerinde çalışırken, topluluğumuzdan saygılı ve medeni olmalarını rica ediyoruz.”

Klasik GTA’lar Bedava

Rockstar Games; Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas’ın klasik PC sürümlerini kısa süre içinde bir paket olarak Rockstar Store’a ekleyeceğini açıklayarak hayranlarını bir nebze de olsa mutlu etti. Ek olarak, Rockstar Store’dan GTA Trilogy – The Definitive Edition’ın PC sürümünü 30 Haziran 2022’ye kadar satın alan herkese, klasik versiyonları ücretsiz vereceğini duyurdu.

Exit mobile version