Rockstar Games, GTA 6 nedeniyle Bully 2’yi iptal etti

Rockstar Games eski iki üyesi, GTA 6 ve Red Dead Redemption 2’nin geliştirilmesine odaklanmak amacıyla Bully 2’yi 2017’de üçüncü kez durdurduğunu iddia etti. Bully’nin 2006 tarihli orijinal sürümü, çoğu zaman hak edilmedi. Bununla birlikte, hiçbir şey hayranların sabırla bir devam filmi şeklinde umutlu dönüşünü beklemesini engellemedi. Yıllardır, Rockstar’ın gerçekten de bu özel projeyi takip ettiği söylentileri dolaşıyor. Yine de gösterecek hiçbir şey yok.

2008’DE ROCKSTAR GAMES BULLY İÇİN SENERYO YAZDI

Bu tür söylentilerin en sonuncusu 2019 sonbaharında yayınlara geri döndü. Kesin olmayan bir rapora göre, Rockstar’ın kurucu ortağı ve eski yazar Dan Houser 2008’de küçük bir geliştirici ekibiyle Bully 2 için bir senaryo yazdı. Stüdyo oynanabilir bir yapı oluşturmayı başardı. Ancak ilerleme eksikliği ve şirketin diğer çabalara odaklanması nedeniyle proje sonuçta kesim odası zeminine düştü. İlginç bir şekilde bu, Bully’nin en son 2 merkezli iddiaları ile uyumlu görünüyor.

GTA 4 özel sürümü, PS5 için Amazon’da listelendi

ROCKSTAR GAMES ESKİ ÇALIŞANLARINDAN BULLY 2 İÇİN GTA 6 İDDİASI

Eski Rockstar içeriden Tez2’den bir GTA forumları gönderisine göre (DualShockers aracılığıyla), stüdyo 2015’te Grand Theft Auto 6’nın ön prodüksiyonuna başladı. Tez2, birkaç yıl içinde projenin tam prodüksiyona girdiğini iddia ediyor. Ancak, Red Dead Redemption 2 ve Bully’nin devam filmine artan odaklanma nedeniyle bu momentum durma noktasına geldi. Daha sonra eskiden Rockstar’da çalışan biri, “[Bully 2] 2017’de konserve edildi. Bu yüzden bunu GTA VI’ya odaklanmak için yaptıklarını varsayıyorum.” detayını paylaştı. Bu detay sonunda GamingLeaksAndRumors alt dizinine ulaştı. Burada başka bir eski çalışan Yan2295, Tez2 için “evet, o haklı” yorumunu yaptı.

Her zaman olduğu gibi, yukarıdaki ifadeler bir miktar tuzla alınmalıdır. Yazma sırasında, bu bilginin gerçekte dayandığına dair somut hiçbir şey yoktur. Yorumlar gerçekten doğruysa, kötü şöhretli gizliliği göz önüne alındığında, Rockstar’ın bunu onaylama olasılığı çok düşük. Artı, kaç Bully 2 söylentisinin yanlış olduğu kanıtlandı?

ROCKSTAR GAMES BULLY 2’Yİ GTA 6 NEDENİYLE ÇIKARMADI

GTA 6 da söylentisiz değil. Rockstar’ın Bully 2’yi hurdaya çıkarmasının sebebinin bu olduğunu öne süren bu son iddialara ek olarak, GTA 6 spekülasyonu öne ve merkeze oturma şansını neredeyse hiç kaçırmıyor. Yine de stüdyo proje konusunda sessiz kalıyor. Yılın başlarında Jason Schreier’den bir rapor, bir sonraki GTA girişinin Rockstar’daki çalışmalarda olduğunu iddia etti. Ancak yine de piyasaya sürülmesinden yıllar sonra olabilir. Schreier’in raporları, ekip dahili çalışma kültürünü geliştirmek için çalıştığı için projenin şirketin olağan lansman planlarından bir sapma anlamına geleceği konusunda ısrar etti. Sözde bu, GTA 6’nın “orta büyüklükte” bir şekilde piyasaya çıkacağı, daha büyük güncellemelerin ise lansman sonrası deneyimi genişleteceği anlamına geliyor.

Exit mobile version