Rockstar Games, GTA 6 endişelerini giderecek bir haber verdi

şiddet içerikli oyunlar

Rockstar Games, birçok Grand Theft Auto oyuncusunun bir süredir sahip olduğu GTA 6 ile ilgili endişelerini dile getirdi. GTA 5, tüm zamanların en çok satan ikinci oyunudur. Rockstar Games ve Take-Two Interactive için bir servet kazanan GTA Online aracılığıyla her ay en çok oynanan ve en çok satan oyunlardan biri olmaya devam etmektedir. O zamandan beri Rockstar Games, tüm zamanların en büyük tek oyunculu oyunlarından biri olan Red Dead Redemption 2’yi piyasaya sürdü. Bununla birlikte Rockstar Games, tek oyunculu DLC ile RDR1’e eklendiğinde, şimdi Red Dead Online’ı desteklemeye odaklanıyor. Bu arada, serideki önceki sürümlerin aksine GTA 5, tek oyunculu DLC de almadı.

Sony, Cyberpunk 2077’yi PlayStation Store’dan çekiyor ve tam iade veriyor

GTA Online olmasaydı, GTA 5 hala tüm zamanların en çok satan oyunlarından biri olurdu. Ancak Rockstar Games ve Take-Two Interactive saçma miktarlarda para kazandıran GTA Online’dır. Bunu hem GTA 5 hem de RDR2 için tek oyunculu DLC eksikliğiyle birleştirin. Sonuçta sayısız taraftar Rockstar Games’in tek oyunculu içeriği GTA için terk edeceğinden endişeleniyor. Başka bir deyişle, dizinin hayranları GTA 6’nın tek oyunculu içeriği olmayan yepyeni bir GTA Online sürümü olacağından endişeleniyor. Ancak bu endişeler boşuna gibi görünüyor.

ROCKSTAR GAMES GTA 6 İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

GQ ile yeni bir röportajda Rockstar Games’ten Tarek Hamad ve Scott Butchard, Grand Theft Auto’nun tek oyunculu içeriğinin hiçbir yere gitmediğini doğruladı. Aslında, yalnızca tek oyunculu içerik hiçbir yere gitmiyor. Aynı zamanda GTA Online’ın ileriye dönük daha büyük bir parçası olacak gibi görünüyor. Bildiğiniz gibi, bu ay eklenen yeni Cayo Perico soygunu tamamen kendi başınıza oynanabilir. Yukarıda belirtilen geliştiricilere göre Rockstar Games, ileride GTA Online ile bunun daha fazlasını yapmak istiyor.

Butchard, “Bunu çevrimiçi ile görebileceğinizi düşünüyorum. İleride oradaki tek oyunculu öğeden daha fazlasını enjekte edeceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Bunu takiben Butchard’a Rockstar Games’in franchise dahilinde tek oyunculu hikayeler anlatmaya devam edip etmeyeceği soruldu. Buna yanıt olarak Butchard, “kesinlikle” cevabını verdi.

Şimdi, şüpheci bunun GTA Online ve tek oyunculu GTA deneyiminin ileriye dönük olarak birleştirilip bulanıklaştırılacağına dair daha fazla kanıt olduğunu söyleyebilir. Ancak bu noktada, Rockstar Games’in her ikisini de tek oyunculu hale getirmeye devam etmesi daha muhtemel görünüyor. Kampanyayı ve çevrimiçi öğeyi seçin ve bunları ayrı tutun. Gerçekte olacak gibi görünen şey, GTA Online’ın yalnızca dizinin tek oyunculu kampanyalarıyla ilgilenen birçok hayrana hitap edecek şekilde genişletilip ince ayarlanması.

Exit mobile version