Roblox Zombi Oyunları

Roblox, zombi oyunları oynamak için harika bir platformdur ama en iyi oyunu bulduğunuzdan emin olmalısınız.

Roblox, zombi oyunları bakımından oldukça geniş bir yelpaze sunan oyun platformlarından biridir. Kıyamet sonrası temasını sevenlerin çok sık yöneldiği bu alt türe sahip oyunları oynayarak vakit geçirmekten hoşlanıyorsanız Roblox’taki saatlerce ekranın başında kalmanıza neden olacak söz konusu oyunları sıraladığımız liste bir hayli ilginizi çekecektir.

Aşağıda yer alan listede her oyun hakkında detaylı olarak bilgi sahibi olabilir ve böylece hangisini oynamanız gerektiğine karar verebilirsiniz.

Roblox Zombi Oyunları Listesi

Roblox’ta bulabileceğiniz en iyi zombi içerikli video oyunlarını sıraladığımıza göre şimdi de dilerseniz gelin, Roblox’ta zombi türüne sahip en iyi oyunlara keşfetmeye başlayalım.

All of Us Are Dead

Platformda bu isimde birçok oyun bulunuyor ancak biz sadece SirBloxy007 ile WeStudio tarafından yayımlanan oyunları listeye dahil ediyoruz.

WeStudio All of Us Are Dead
WeStudio’nun All of Us Are Dead oyunu

İkisi de aynı adlı Netflix dizisinden uyarlandığından ve başarılı uyarlamalar olduğundan dolayı hangisini oynamanız gerektiği konusunda seçimi size bırakıyoruz.

SirBloxy007’nin All of Us Are Dead oyunu

SirBloxy007 tarafından geliştirilen oyuna düzenli olarak yeni kıyafetler ve silahlar ekleniyor. WeStudio tarafından yayımlanan oyun ise basit bir oynanış sunuyor ve ücretsiz para elde etmenizi sağlayan kod sağlıyor.

Military vs Zombies

Kaynaklarınızı etkili bir şekilde kullandığınızda önünüzde hiçbir zombinin duramayacağı bu hayatta kalma oyununa bir şans vermek isteyebilirsiniz.

James_QWM tarafından geliştirilen bu oyunda zombiler ve askerler olmak üzere iki taraf bulunuyor. Gelen zombilere karşı her an tetikte olmak isteyeceğiniz Military vs Zombies isimli oyunda kaç merminiz kaldığını hayatta kalmak için düzenli olarak kontrol etmelisiniz.

Zombie Simulator

Pool Productions tarafından yayımlanan bu oyun, zombi oyunu oynamaktan hoşlanan ve eğlenceli zaman geçirmek isteyen her Roblox oyuncusunun mutlaka bakması gereken bir oyundur. Nişan almak için sağ basılı tutun, ateş etmek için sola tıklayın.

Zombileri anında vurmak için reflekslerinizi geliştirmeye ihtiyacınız vardır. Oyunu oynadıkça hızlı nişan alma becerinizin geliştiğini fark edeceksiniz.

Zombie Hunters

Oyun, adından da anlaşılacağı üzere zombileri öldürerek kıyametten sonraki dünyada hayatta kalmaya çalıştığınız bir oyundur.

Zombie Hunters oyununda birçok silah bulunuyor ve her silahın verdiği hasar değişiklik gösteriyor. Öte yandan yetenekleri kullanarak da zombilere karşı önemli bir avantaj elde edebiliyorsunuz.

Exit mobile version