Roblox Kıyafet Yapma Rehberi

Roblox kıyafet yapma işleminin nasıl gerçekleştirileceğini öğrenmek mi istiyorsunuz? Bu rehber size yardımcı olacak.

Roblox kıyafet yapma imkânı tanıyarak oyunculara yaratıcılıklarını konuşturma fırsatı sunuyor. İster benzersiz tarzınızı oyuna yansıtmak ister pazar aracılığı ile biraz Robux elde etmek için moda bilginizi gösteren kıyafetler satmak istiyor olun, size bu rehberde benzersiz tasarımlarınızı oyuna nasıl ekleyebileceğinizi göstereceğiz.

Avatar mağazası, aralarından seçim yapabileceğiniz satın alınabilir öge ile doludur. Bu mağaza sürekli olarak yeni içeriklerle güncellenir. Kendi tarzınıza uygun bir kıyafete buradan ulaşma ihtimaliniz çok yüksektir ama varsayalım ki hayallerinizdeki o tasarımı göremediniz. O hâlde kollarınızı sıvayabilir ve kendi tasarımınızı yapabilirsiniz.

Bu yola başvurmanın başlıca avantajı, tasarımlardan para kazanmanızın da mümkün olmasıdır. Bu rehberde kendi kıyafetinizi yaparak nasıl gelir elde edeceğinizi öğrenebilirsiniz.

Roblox Kıyafet Yapma Adımları

Roblox’ta kıyafet üzerine üç tür öge için tasarım yapabilirsiniz. Bunlar tişört, gömlek ve pantolondur. Her birinin gereksinimleri farklıdır. Bu nedenle kendi giysinizi tasarlama aşamasında hangisini tasarlamak istiyorsanız aşağıda onun için sıralanan adımları takip etmelisiniz.

Tişört Tasarlama

Tişört, karakterin gövdesinin ön kısmına uygulanan görsellerdir. Tişört oluşturma aşamasında kare bir görüntü oluşturmalısınız. Örneğin 512×512 bunun için uygundur. Tişört tasarlamak için üçüncü taraf görüntü düzenleme yazılımı kullanabilirsiniz. Kendiniz test etmek için Asset Manager kullanarak Roblox’a yükleyebilirsiniz.

Gömlek ve Pantolon Tasarlama

Klasik gömlek ve pantolonlar, avatarın vücudunu sarar. Bunların gereksinimleri bellidir. Bunları tasarlamak için Roblox tarafından sunulan hazır şablonlardan yararlanabilirsiniz.

Roblox Gömlek Tasarlama

Klasik gömlek ve pantolon oluşturmak için Roblox şablonunu indirip sıkıştırılmış dosyayı açın ve düzenlemeye başlayın. Tasarım bittikten sonra test etmek için Asset Manager aracılığı ile Roblox’a yükleyin.

Tasarımınızı tamamladıktan sonra pazara yüklemek için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz fakat bunun hemen sona erecek bir süreç olmadığını, tasarımınızın Roblox’un denetiminden geçmesi gerektiğini unutmayın.

Roblox’ta Pazara Nasıl Kıyafet Yüklenir?

Kıyafeti tasarladıktan sonra şu adımları takip ederek pazar yerine yükleyebilirsiniz:

Giysi tasarımınız Roblox tarafından onaylandıktan sonra eserlerinizden biri olarak görünecektir. Diğer oyuncular tarafından kullanılabilir ve onu satışa sunarak para kazanabilirsiniz.

Exit mobile version