Roblox Kaçış Oyunları

Roblox kaçış oyunları bakımından oldukça çeşitlilik gösteriyor. Sayısı ne kadar fazla olsa da bu listeyle en iyisini bulmanız mümkün.

Roblox kaçış oyunları ile dolu bir oyun platformudur. Geçmişten bugüne özellikle küçük yaştaki oyuncuların her zaman ilgisini çeken kaçış türüne sahip oyunları oynayarak zaman geçirmekten hoşlanıyorsanız Roblox için geliştirilen oyunları denemenizin vakti olabilir.

Bu platformda yer alan söz konusu oyunlar kimi zaman kilitli bir odadan çıkmanız gereken kimi zaman birinden kaçmanız gereken oyunlardan oluşuyor. Peşinize büyük bir kafanın takılıp sizi kovaladığı oyunlar bile bulunuyor.

Yaratıcılıkta sınır tanımayan bu oyunları henüz keşfetmediyseniz onları oynamaya başlamak için hazır olun. Bu türe sahip en iyi Roblox oyunlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Roblox Kaçış Oyunları Listesi

Roblox’ta oynayabileceğiniz bir yerden ya da birinden kaçış türüne sahip ve yüksek tempolu en iyi oyunlar arasında bunlar yer alıyor. Dilerseniz gelin, bunları yakından inceleyelim.

Escape Room (DevUItra)

Bulmacalardan başka bir şey olmayan odada sıkışıp kaldınız. Buradan çıkmanın tek yolu, bulmacaları çözmekten geçiyor. Bu ödüllü bulmaca oyununda 20’den fazla karmaşık oda bulunuyor. İpucu yok, durmak yok, zamanınız sınırlı. Bulunduğunuz odadan kurtulmak için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

Escape Room (DevUItra)

Escape Running Head (manato48)

Oyunda amacınız büyük kafadan kaçmaktır. Her ne kadar basit gibi görünse de aslında oynamaya başladıktan sonra onlardan kaçmanın ne kadar zor olduğunu çabucak fark etmeye başlayacaksınız.

Escape The Butcher Shop Obby (Mega Obbies)

Bu oyunda peşinize bir kasap düşüyor. Evet, yanlış duymadınız. Sizi dükkânına kilitledi ve oradan kaçıp özgürlüğünüze kavuşmak sizin elinizde. Bunu başarabileceğinizi düşünüyorsanız oynamaya hazır olun.

Escape The Dungeon Obby (PlatinumFalls)

Kralın altınlarını çaldığınız için yakalandınız ve ceza olarak zindanda çürümeye mahkûm edildiniz. Yaşamak için buradan çıkmanın bir yolunu bulmanız gerekiyor. Birbirinden eğlenceli 20 engeli aşıp özgürlüğünüze kavuşabilecek misiniz?

Escape School Obby (Interactive Games)

New Escape The School Obby’de okuldan kaçmak isteyen bir karakteri canlandırıyorsunuz. Öğretmenlere yakalanmadan onu okuldan çıkarmanız gerekiyor.

Birbirinden zorlu aşamalardan geçip okuldan kaçmayı başarmalısınız.

Exit mobile version