Roblox Anime Oyunları

Roblox anime oyunları isteyenlere neredeyse sonsuz seçenek sunuyor. Peki, bunlardan hangileri kesinlikle oynanmalıdır?

Roblox Anime Oyunları

Anime muhtemelen dünyanın en büyük hayran topluluklarından birine sahip olan türdür. Kendine özgü bir dünya ve çizim tarzı olan bu türün çok ilgi odağı olması ve Roblox’ta yaratıcılığın sınırlarının olmaması sayesinde Roblox anime oyunları bakımından da oldukça zengin bir yelpaze sunuyor.

Herhangi bir oyun geliştiricisinin herhangi bir tarzda oyun geliştirmesine olanak tanıyan Roblox’ta en az geliştirici topluluğu kadar büyük oyuncu topluluğu sayesinde bu oyunlar çok sevilerek oynanıyor.

Henüz aralarından en iyisini keşfedemediyseniz hazır olun çünkü size Roblox’ta oynayabileceğiniz anime türüne sahip en iyi video oyunlarını sunacağız.

Roblox Anime Oyunları Listesi

Roblox’ta her oyuncunun mutlaka oynamak isteyeceği anime türündeki oyunlar bu şekildedir. Dilerseniz gelin, bunları detaylı olarak ele alalım.

Anime Mania

Iron Clad Games tarafından sunulan Anime Mania, anime dünyasının popüler karakterlerini yönetmenize olanak tanıyan mükemmel bir Roblox oyunudur. Oyunda 1, 2, 3 ve 4 tuşlarını kullanarak yetenek kullanabilirsiniz. Sol tıklayarak temel saldırı, sağ tıklayarak ağır saldırıda bulunabilirsiniz.

Anime Swords Simulator

Bu oyunda bir karakter yönetiyor ve en popüler animelerdeki düşmanlara karşı savaşıyorsunuz. Bu düşmanlardan silah düşüyor ve siz de o silahları toplayarak kendinizi geliştiriyorsunuz. Daha iyi silahlar düşürmek için daha güçlü düşmanları hedeflemeniz gerekiyor.

Siz oyunda savaşarak ilerledikçe kendinizi geliştirmenizi sağlayacak ödüller de kazanıyorsunuz. Daha fazla hasar verme de dahil olmak üzere birçok avantaj elde edebilirsiniz.

Anime Battle Arena (ABA)

Anime Battle Arena, Naruto gibi dünya çapında bilinen ve çok sevilen bazı animelerden çeşitli karakterleri önünüze getirerek aralarından seçim yapmanıza olanak tanıyor. Her karakterin kendine özgü bir yeteneği vardır.

Anime Clicker Simulator

Roblox’ta anime türüne sahip pek çok oyunda düşmanlarla savaşmak için her an tetikte olmanız gerekirken bu oyun normal yolla savaşmak yerine puan toplayıp karakterlerin kilidini açmanızı gerektiriyor.

All Star Tower Defense

Top Down Games tarafından yayımlanan bu Roblox oyununda çeşitli animelerden çok sayıda karakter seçiliyor. Daha sonra gelen düşmanlarla savaşmak için gruplar oluşturuluyor. Her grup, aynı güçlere sahip kahramanlardan ve kötü karakterlerden oluşuyor.

Exit mobile version