Riverdale Benzeri Diziler

Riverdale benzeri diziler arayışında mısınız? Bu arayışınıza son verecek dizilerin olduğu bir liste hazırladık. Bu listeye mutlaka göz atın.

Riverdale benzeri diziler, dizinin konusunu ve atmosferini beğenen izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor.

Oyuncu kadrosunda Lili Reinhart, K. J. Apa, Cole Sprouse, Camila Mendes, Mädchen Amick, Ashleigh Murray, Casey Cott, Madelaine Petsch, Luke Perry ve Charles Melton gibi oyuncuların yer aldığı bu diziden sonra izleyecek bir dizi arıyorsanız aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz.

Riverdale Benzeri Diziler Neler?

Riverdale Benzeri Diziler Neler?

1. Chilling Adventures of Sabrina

Dizi, 1996 yılında yayımlanan Genç Cadı Sabrina (Sabrina The Teenage Witch) dizisinin uyarlamasıdır ama Melissa Joan Hart’ın Sabrina karakterini canlandırdığı dizinin orijinal versiyonundan çok daha karanlık bir havası var.

Orijinal dizi, durum komedisi türüne girerken bu dizide Sabrina, karanlık güçlere karşı Hilda ve Zelda’yı korumaya çalışıyor.

2. The Society

The Society, küçük ve gizemli bir kasabada geçiyor. Kasabadaki tüm yetişkinler aniden ortadan kayboluyor. Geride kalan gençler ise bir süre sonra yetişkinlerin geri dönmediğinin farkına varıyor ve kendi başlarının çaresine bakmaya çalışıyorlar.

3. Stranger Things

Stranger Things, daha ilk sezon yayımlanır yayımlanmaz dünya çapında büyük bir popülarite kazandı. Nostaljik dokunuşun derinden hissedildiği dizide Will Byres adlı bir çocuk eve giderken gizemli bir şekilde kayboluyor. Çocuğun arkadaşları da dahil olmak üzere herkes arama ve kurtarma çalışmalarına katılıyor.

4. Pretty Little Liars

Herkesin diğer insanlardan sakladığı bir sırrı vardır ama biri başkasının bilmemesi gereken bir sırrı bilse ne olur? Dizide tam olarak bu soru ele alınıyor. Allison’ın ölümünden bir süre geçtikten sonra arkadaşları sırlarını ortaya çıkarmakla tehdit edildiği bir mesaj alıyor. Bu mesajın kimin attığının bulunması için arkadaşlar tekrar bir araya geliyor.

5. The Vampire Diares

The Vampire Diaries, insanın asla ulaşamayacağı güce sahip olan vampirlere âşık olan genç bir kızın hikâyesini konu alıyor. Dizi toplamda 8 sezon sürdü. 100’ün üzerinde bölümle sona eren dizinin ekranlara vedası da hayranlar tarafından günlerce konuşuldu.

6. Cruel Summer

Dizi, doksanlı yıllarda geçiyor. Gerilim ve nostalji ikilisini güzel bir şekilde harmanlıyor. Riverdale ve Stranger Things’in karışımı olarak nitelendirilebilecek bu dizide de Stranger Things’te olduğu gibi bir kişi kayboluyor.

Exit mobile version