Riot Games, League of Legends için yeni temaları yayınladı

Temalar, League of Legends görünümlerini, etkinlikleri ve oyun modlarını hayata geçiren şeydir. Oyuncular, yeni dünyaları ve şampiyon hikayelerini deneyimleme şansına sahipler. Bu, oyuncuların sürükleyici deneyimlerine izin veren oyunun en iyi özelliklerinden biridir. Bu yıl Riot üç yeni tema yayınladı: Mecha Kingdoms, Spirit Blossom ve PsyOps. Bu temalar görevleri, şekilleri ve animasyon özellikleriyle geldi. Riot Games bu temalar hakkında geri bildirim aldıktan sonra, bir sonraki etkinliği Spirit Blossom’un iyi yaptığı her şeye değinecek şekilde ayarlamayı planlıyorlar. Ek olarak, Riot yeni kılıç tasarımlarını ortaya çıkararak bu yıl için bir tema daha yayınladı.

LEAGUE OF LEGENDS ETKİNLİKLERİ

Riot’un 2019 içeriğiyle ilgili aldığı geri bildirim, yeni blog gönderisinde ele alındı. Bu, etkinlik üretimi ve deneyiminin kalitesiyle ilgili endişeleri de içerdi. Bu nedenle Riot, oyun dışı bir deneyim içeren son derece başarılı Spirit Blossom festivalini düzenledi. Ayrıca, böylesine büyük bir etkinliğin yapımının neredeyse bir yıl sürdüğünü, bu nedenle daha kısa bir zaman diliminde benzer bir şey üretmenin yollarını aradıklarını ortaya çıkardı. Maalesef, Riot’un ürettiği her etkinlik Spirit Blossom ile aynı kalitede olmayacak ancak temalar ve deneyim açısından çıtayı yükseltmeye çalışacaklar.

Geliştirme ekibi ayrıca etkinliğin nasıl geçtiğini yeniden tasarlamayı umuyor. Riot’un hedefi, prestijli görünümler ve ödüller kazanmak için daha kolay bir sistem oluşturmaktır.

Exit mobile version