RimWorld güncellemesi Ideology genişlemesini getirdi

Bağımsız koloni yönetimi simülasyonu Rimworld, erken erişim halinde beş yıldan fazla bir süre geçirdikten sonra Ekim 2018’de resmi olarak piyasaya çıkmıştı. Ancak geliştirici Ludeon Studios hala oyununun üzerinde çalışıyor. Stüdyo bugün büyük, ücretsiz bir güncellemenin ve Ideology adlı yeni bir genişlemenin yakında geleceğini duyurdu.


İlginizi Çekebilir: Temmuz ayının ücretsiz PlayStation Plus oyunları belli oldu


1.3 güncellemesi “oldukça büyük”, oyun üzerinde yaklaşık 15 aylık bir çalışmayı temsil ediyor. Hayvanlar için yeni bir ağıl ve çit sistemi, hizipler arası iyi niyet sisteminin yeniden işlenmesi, daha yetenekli düşmanlar ekleyecek. şimdi ön kapıdan içeri girmeye çalışmak yerine üs savunmanızı kırmak için özel araçlar kullanacaksınız. Ayrıca kullanabileceğiniz ilaçlar ve sakallar olacak. Peki neden sakal? Ludeon, “İnsanların sakalları var ve sakallı harika görünüyorlar” dedi.

Doğal olarak, bir dizi başka eklemeler, ince ayarlar, değişiklikler ve düzeltmeler var. 1.3 güncellemesinde meydana gelen her şeyle ilgili tam bilgi, değişiklik günlüğünde mevcuttur.

RIMEWORLD IDEOLOGY GENİŞLEMESİ NELERİ GETİRECEK?

Bununla birlikte, daha büyük anlaşma, oyunculara kolonilerinin anlatı yönleri üzerinde daha fazla kontrol sağlamayı amaçlayan Ideology güncellemesidir. Geliştirici Tynan Sylvester, oyuncuların korsanlar, yamyamlar ve göçebeler gibi belirli “temalar” temelinde koloniler oluşturduğunu görmenin bir tepkisi olarak geldiğini söyledi.

Sylvester, “Düşündüm ki; oyuncuların tüm bu farklı yaşam biçimlerini açıkça ifade etmelerine izin veren bir sistem yapsaydık ne olurdu? Son 15 ayı Ideology üzerinde çalışarak geçirdik” dedi.

Sylvester, “Bu genişleme paketi, yeni bir inanç sistemi oluşturmanıza ve onu koloninizde hayata geçirmenize olanak tanır. Her mobilya parçasına kafatasları oyan ağaca tapan yamyamlar, ışıktan kaçınan kör tünelciler olarak oynayabilirsiniz. dedi.

INDIANA JONES MEYDANA OKUMASI YER ALIYOR

Oyuncular inanç sistemlerinin çeşitli unsurlarını karıştırma şansı var. Temel kurallar ve ritüellerden giyim, dövme ve sakallara kadar bireysel unsurları uygun gördükleri şekilde özelleştirebilecekler. Ayrıca “bir tür Indiana Jones roguelike-tipi meydan okuma” olarak tanımlanan genişleme paketinde güzel bir görev kategorisi, yeni orman perisi yaratıkları, uzay dronu korsanlığı ve yeni bir “Archonexus sonu” olacak.

Rimworld 1.3 güncellemesi birkaç hafta içinde yayına girecek. Ludeon’un bunun değişebileceği konusunda uyarmasına rağmen Temmuz ortasına yerleştirilmesi bekleniyor. Şu anda kendiniz denemek isterseniz, Steam’deki önizleme dalını seçebilirsiniz. Steam kitaplığınızda RimWorld’e sağ tıklayın ve “Özellikler”i seçin. Ardından “Betas” sekmesini seçin ve “1.3 şubesini seçin. İşlemi tamamlamak için Steam’i yeniden başlatmanız gerekir.

 

Exit mobile version