Resident Evil Village Steam’de rekor kırdı

Resident Evil Village serisi, Steam’de yeni rekorlar kırıyor. Steam yer alan veritabanına göre, şu anda 101.376 eşzamanlı oyuncuda oturuyor. Bu da Steam’de Resident Evil için yeni bir rekor anlamına geliyor.

Resident Evil Village yeni çıktı. Şimdiden bu yıl en büyük hayatta kalma korku oyunlarından biri olacak şekilde şekilleniyor. Resident Evil Village, piyasaya sürülmesinden sonraki iki günden kısa bir süre içinde Steam’de toplam 101.726 oyuncuya ulaştı. Platformdaki diğer tüm Resident Evil oyunlarının en yüksek oyuncu sayısını aşmayı başardı. Oyunun incelemeleri aynı zamanda onun lansman başarısını da yansıtıyordu. Birçoğu hayatta kalma, korku ve aksiyon arasındaki mükemmel dengeyi övüyordu.

Epic Games, Sony’ye 200 milyon dolarlık teklif

Oyuncuların Resident Evil Village’a başlamadan önce yapması gereken en büyük seçimlerden biri, tercih ettikleri zorluk ayarını seçmektir. Resident Evil Village, selefleri gibi, oyuncuların meydan okumayı ne kadar sevdiklerine bağlı olarak çeşitli zorluk seçenekleri sunuyor.

RESIDENT EVIL VILLAGE DAHA ÖNCE STEAM’DE NE YAPTI?

Bir önceki rekorda Resident Evil 2’de yaklaşık 25.000 eşzamanlı kullanıcı yer alıyordu. Resident Evil 2, 74.227 eşzamanlı oyuncuyla zirvede yer almıştı. Resident Evil 3 ise 60.000’den fazla oyuncu elde etti.

Oyun, Capcom’un bazı çeyreklerde zorlu bir dizi olarak kabul edildiği 2017’den çok uzak. Capcom, Resident Evil 7’yi 2017’de piyasaya sürdü. Sonuçta yalnızca yaklaşık 20.000 kullanıcıyla zirveye ulaşmıştı. Yine de Resident Evil 6’nın sorunlu sürümünün ardından geri dönüşü için sahneyi hazırladı.

Resident Evil Village, güçlü incelemelerin keyfini çıkaran büyük bir yeni nesil sürüm ile geldi.

Şu anda Resident Evil Village oynayan yaklaşık 100.000 kişiden biriyseniz, Lady Dimitrescu’nun kullanımından nasıl kaçınılacağına dair rehberimiz var demektir. Ayrıca bunun yanı sıra bazı temel ipuçlarınıza ulaşabilirsiniz. Dahası, Resident Evil Village gibi oyunların eşlik hükümlerinin nasıl bir ilişki içinde olduğunu da araştırdık.

Resident Evil Village bugün PS5, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Google Stadia ve PC’de piyasaya çıktı.

Exit mobile version