Resident Evil Village PS4 ve Xbox One’a geliyor

Resident Evil Village önümüzdeki yıl geliyor ve oyun yeni nesil sistemlere gelecek olsa da Capcom, oyunu PS4 ve Xbox One’da yayınlamak için elinden geleni yapıyor. Serinin bugüne kadarki en sıradışı oyunlarından biri olacak şekilde ilerliyor.

Capcom, PS4 veya Xbox One sürümleri hakkında hiçbir söz vermiyor, ancak oyunu bu platformlara getirmek için elinden geleni yaptığını söylüyor. Bu bilgiler, 25 Eylül’de Capcom’un Tokyo Game Show yayını sırasında paylaşıldı.

Capcom yapımcısı, “Resident Evil Village, yeni nesil konsollar ve PC için özel olarak geliştirilirken, deneyimi PlayStation 4 ve Xbox One’da da sunmayı düşünüyoruz. Konuyu araştırıyoruz ancak herhangi bir söz veremiyoruz, ancak mevcut nesil konsollara üst düzey bir hayatta kalma korku deneyimi getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

PLAYSTATION TÜRKİYE’DEN OYUNSEVERLERİ ÜZEN ZAMLAR

3. BÜYÜK YENİ NESİL OYUN

Capcom bir liman üretebilirse, Village, Spider-Man Miles Morales ve Horizon Forbidden West’in ardından mevcut konsollar için duyurulacak üçüncü büyük “yeni nesil” oyun olacak.

Resident Evil 7’deki olaylardan birkaç yıl sonra Resident Evil Village, Ethan’ın göreceli bir barış içinde yaşadığını görüyor ancak bu, uzun süredir Resident Evil’in temelini oluşturan Chris Redfield tarafından kesintiye uğradı. Açık, ama dalga geçtiğini gördüğümüz kurt adam yaratıklarının bununla bir ilgisi olabilir. Bu, Ethan’ın hikayesinin de sonucu olacak. Önceki oyun için yeni bir karakterdi ancak Capcom yeni birine geçmeye hazır gibi görünüyor.

2021’DE TÜM PLATFORMLARDA ÇIKACAK

Resident Evil 7’nin sıkışık evinin aksine, Resident Evil Village’daki ortamlar daha açık olacak ve daha fazla özgürlük sunacak. Aynı zamanda bulmacalar gibi geliyor ve navigasyon, problemlere kendi çözümlerinizi bulabileceğiniz geçmişte olduğu kadar doğrusal olmayacak.

Resident Evil Village 2021’de geliyor. Şu an itibariyle, Xbox Series X ve Xbox Series S, PS5 ve PC için onaylandı.

Exit mobile version