Resident Evil Village Demo 1 hafta uzadı

Resident Evil Village Demo süresi 1 hafta daha uzadı. Capcom lansmandan önce bir parçasını oynamanız için size daha fazla zaman veriyor. Stüdyo başlangıçta Xbox, Playstation ve PC’deki oyuncuların bu hafta sonu sadece 24 saat boyunca 60 dakikalık bir demoya erişme izni verdiğini duyurdu. Ancak hayranların eleştirisinin ardından Capcom demonun kullanılabilirliğini bir haftaya kadar uzattı.

Resident Evil Village Demo ne zamana kadar oynanabilecek?

Village’ın son demosu 1 Mayıs’ta Kuzey Amerika’da saat 20: 00’da ET’de kullanıma sunulmaya devam edecek. Artık oyunun 7 Mayıs’taki tam sürümüyle iki günlük bir örtüşme olarak 9 Mayıs’ta sona erecek. Capcom, oyunun Twitter hesabında hem Birleşik Krallık hem de Avrupa için ileri tarihli zaman dilimlerinin yanı sıra değişikliği duyurdu. Demo için oyun süresi yine de bir saatle sınırlı olacak.

Xbox Live Gold Mayıs ayı ücretsiz oyunları

Daha önce duyurulduğu gibi, oyuncular İngiltere’de 2 Mayıs Pazar günü saat 01: 00’den itibaren toplam 60 dakika boyunca oyunun köyüne ve Dimitrescu Kalesi bölgelerine girip çıkma fırsatına sahip olacaklar. Ancak şimdi, ilgilenen oyunseverler 10 Mayıs 01.00’a kadar istedikleri zaman oynayabilirler. Yani demo Village’ın tam lansmanından sonra da devam edecek. Bu da herkesin dahil olmasını önemli ölçüde kolaylaştıracaktır.

https://twitter.com/RE_Games/status/1386697010686930951

Son demo, oyunun iki bölümünü oynamanıza izin verecek. Adını taşıyan köy ve herkesin tanıdığı ve sevdiği uzun vampir hanımın evi olan Castle Dimitrescu. PlayStation sahiplerinin geçtiğimiz iki hafta sonunda köyü, ardından 30 dakikalık parçalar halinde kale bölümlerini kontrol etmek için sadece birkaç saati vardı. Ancak 1 Mayıs’ta PlayStation, Xbox, PC ve Stadia’daki oyuncuların oynaması için süreyi bir hafta uzattı. Her iki bölümü bir hafta içerisinde sadece 60 dakikalık bir erişimle oynama hakkına sahip olacaksınız.

Resident Evil Village, 7 Mayıs’ta Xbox One, Xbox Series X / S, PlayStation 4, PlayStation 5, PC ve Stadia’da başlayacak.

Exit mobile version