Resident Evil: Re:Verse Çıkış Tarihi ve Tüm Detaylar

Capcom, Resident Evil: Re:Verse'i Resident Evil: Village ile birlikte yayınlanan çok oyunculu bir bileşen olarak ve aynı zamanda bağımsız bir ürün olarak duyurdu.

Resident Evil franchise, birçok yinelemesinde çok oyunculu bileşenlerle garip bir ilişkiye sahipti. Bir yandan, Resident Evil 5 ve 6’da görülen, çoğu kişinin bu oyunları oynamaya değer kılan tek şey olduğunu iddia ettiği kooperatif modları var. Ardından, Resident Evil: Operation Racoon City ve evrensel olarak hor görülen Resident Evil: Umbrella Corps gibi daha deneysel ve rekabetçi oyunlar var.

Capcom, korku ve çok oyunculu oyunu bir araya getirmek için hiçbir zaman kazanan bir formül bulamamasına rağmen, Resident Evil: Re:Verse’i Resident Evil: Village ile birlikte yayınlanan çok oyunculu bir bileşen olarak ve aynı zamanda bağımsız bir ürün olarak duyurdu.

Sonunda, Resident Evil: Re:Verse, Village ile amaçlandığı gibi lansmanı zamanında yapamayacaktı. Bu oyun piyasaya sürüldükten yıllar sonra aslında konuşulmadı. Artık oyun ufukta olduğuna ve Resident Evil evreninde birçok başka heyecan verici projenin de yakında çıkacağına göre, çoğu insanın bu oyunun ne anlama geldiğini hatırlamaması anlaşılabilir.

Bu nedenle, bitkilerinizi karıştırın ve ataşe çantanızı düzenleyin. Çünkü Resident Evil: Re:Verse hakkında bildiğimiz her şeyin derinliklerine dalıyoruz.

Resident Evil: Re:Verse Çıkış Tarihi

Pek çok gecikme ve sessizlikten sonra nihayet Resident Evil: Re:Verse’i ne zaman oynayabileceğimizi biliyoruz. Bu mod 28 Ekim 2022’de mevcut olacak.

Hangi Platformlarda Olacak?

Resident Evil: Re:Verse hala Village’a bağlı olduğundan, bu çok oyunculu modu oynamak için o oyunun bir kopyasına sahip olmanız gerekir. Doğal olarak bu, Resident Evil: Re:Verse’in yalnızca PS4, Xbox One ve PC’yi içeren Village oynayabileceğiniz platformlarda olacağı anlamına geliyor. Capcom, PS5 veya Xbox Series X’te oynamak istiyorsanız, oyunun önceki nesil sürümünü oynayacağınızı ve bu biraz endişe verici olduğunu belirtiyor.

Resident Evil: Re:Verse Oyununun Fragmanı

Sebebi ne olursa olsun, Resident Evil: Re:Verse için gördüğümüz tek resmi fragman, 2021’deki inanılmaz kısa tanıtım fragmanıydı. İçinde, Leon’un Clair ile karşılaşana kadar RCPD’den geçtiğini görüyoruz. İkili, bir silah sesi sahneyi bitirmeden önce bir saniye birbirlerine bakıyorlar.

Oradan, Jill, Chris, Ada, H.U.N.K ve hatta Nemesis ve Jack Baker gibi tonlarca tanıdık karakter görerek oyunun bir montajını aksiyon halinde alıyoruz.

Aksi takdirde, bu, hikayenin var olmadığı veya hiçbir şekilde önemli olmayacağı, tamamen çok oyunculu, top dışı bir deneyimdir.

Oynanış

Resident Evil: Re:Verse, beş oyunculu, üçüncü şahıs bir ölüm maçı oyunu olacak. Nemesis ve Jack hariç yukarıda listelenen oyunculardan birini seçecek. Daha iyi silahlar, eşyalar ve virüs kapsülleri toplarken diğer oyuncuları ve biyolojik silahları avlayan bir haritadan geçeceksiniz. Siz veya başka bir oyuncu öldüğünde, ölmeden önce kaç şişeye sahip olduğunuza bağlı olarak biyolojik silahlardan birine dönüşeceksiniz. Ne kadar çok şeye sahipsen, o kadar güçlü biyolojik silah olabilirsin.

İnsan veya biyolojik silah olarak aldığınız her öldürme puanınıza eklenir. Her beş dakikalık turun sonunda en çok puanı alan oyuncu kazanır.

Şimdiye kadar gösterilen tek harita RCPD oldu, ancak Spencer Mansion, Baker Estate ve hatta Resident Evil 4’teki köy gibi diğer ikonik alanların da dahil edilmesini umuyoruz.

Multiplayer

Açıkçası, Resident Evil: Re:Verse yalnızca çok oyunculu bir deneyimdir. Belirtildiği gibi, oyunlarda beş oyuncu sınırı vardır. Ancak beşten az oyuncuyla oynayabileceğinizi veya birinden başka takım veya hayatta kalma tarzı modları gibi başka modların olup olmayacağını bilmiyoruz.

Ön Sipariş

Biraz garip olsa da, en azından bu noktada Village’a sahip olmadan Resident Evil: Re:Verse’i elde edemezsiniz. Yani teknik olarak, o oyunu satın almak sadece bunun için ön sipariş vermek değil, aynı zamanda gereklidir. Neyse ki, Village kendi başına harika bir oyun, kendi DLC’si de geliyor ve buna değer.

 

Exit mobile version