Resident Evil oyununda yeni harita

Resident Evil Village Collector’s Edition haritası köy konumlarını gösteriyor. Collector’ın baskıları nadir ve özel ürünlerle birlikte gelir, bunu biliyoruz. Bununla birlikte, bazen bir parça ganimet, ilgili oyun hakkında daha fazla bilgi sağlayabilir. Resident Evil Village Collector’s Edition, köyün yerleşim planını detaylandıran ve ek yerleri ortaya çıkaran mikrofiber bir harita ile birlikte gelir.

Netflix filmi Assassin’s Creed için tasarım hazırlıkları

Hit Capcom zombi serisinin sekizinci ana taksimi, 7 Mayıs’ta PC, güncel nesil ve son nesil konsollar için başlayacak. Geçen yıl oyunun logosunun tüyleri diken diken eden açıklaması, bu bölümü hayranlar için doğru yola koydu. Lady Dimitrescu’nun boyuna olan ilginin son zamanlarda artması hype trenini devam ettirdi. Oyunun Koleksiyoncu Sürümü için ön siparişlerin başlaması da hayranların 220 dolara yatırım yapabileceği bir şey. Müşteriler bir çelik kitap çantası, Trauma Pack DLC, bir Chris Redfield heykelciği, 64 sayfalık bir sanat kitabı ve tabii ki söz konusu kumaş haritayı almayı bekleyebilirler.

Redditor “Orpheus2020”, köyde keşif için çeşitli yerleri belirten haritanın daha net bir görüntüsünü sağlayan ilk kişiydi. House Beneviento, Heisenberg Fabrikası ve Moreau’nun Rezervuarı, haritanın ana konumlarıdır ve Dimitrescu Kalesi tepede köye bakmaktadır. Görüntünün düşük çözünürlüğü nedeniyle, ek konumları belirlemek zordur. Bununla birlikte, görünen o ki, üç kuzey bölgesi bir köprü, bir değirmen ve bir kale. Toplamda, harita keşfedilecek on iki yer olacağını gösteriyor.

Resident Evil Village’ın “Maiden” demosu sırasında, Dimitrescu Kalesi’nde size kalp durduran bir tur verilecek ve bu kesinlikle yüreksizler için değil. Resident Evil Village Direct, Ocak ayında oyunun çıkış tarihini, Collector’s Edition’ı ve önizlemenin oynanışındaki bazı konumlara kısa bir bakış sundu.

West’s Collector’s Edition ödüllendirici bir pakettir, ancak Japon baskısı bunu bir adım daha ileri götürmüştür. East’s Collector’s Edition, Chris Redfield’ın ceketiyle birlikte gelir ve maliyeti yalnızca 1.800 ABD dolarıdır. Japonya baskısı, sahip olduğumuz her şeyin yanı sıra kartpostallar ve 1/6 ölçekli ekipman minyatürleriyle birlikte geliyor.

Exit mobile version