Resident Evil 4 Remake Sızdırıldı!

Resident Evil serisinin en sevilen oyunlarından biri olan Resident Evil 4 Remake ile piyasaya tekrar sürülebilir.

Serinin en sevilen oyunlarından biri olan Resident Evil 4 Remake ile yeniden piyasaya çıkıyor.

Resident Evil serisindeki Wesker’i seslendiren D.C. Douglas’ın , daha önce duyurulmamış Resident Evil 4 Remake için gizli konsept sanatını paylaştığı söyleniyor.

@BewareCreepyVAs tarafından paylaşılan ekran görüntüsünde karakterin çizimi ve aktöre giydirilen kostümün bir kısmı ortaya çıktı.

Aynı hesaptan daha sonra atılan bir tweet, Douglas’ın sanat eserini birden fazla hayranla paylaştığını söyledi.  Bununla birlikte onları kamuya açık bir şekilde yayınlamamasını istediğini doğrulayan kanıtlara sahip olduğunu söyledi.

Twitter Hesabını Sildi

Aktör DC Douglas’ın görüntüyü Twitter’da mesaj yoluyla birden fazla hayranıyla paylaştığı iddia ediliyor. Görüntünün ne kadar gerçek olduğu bilinmiyor. Ancak sosyal medyada yayılmaya başladıktan kısa bir süre sonra Douglas, Twitter hesabını sildi.

Çıkan haberlere göre, Capcom bu hikayeyi güncelleyecek. İlk olarak geçen yıl VGC( Video Games Chronicle) tarafından duyurulan, Resident Evil 4 Remake, 2018’den beri geliştirilmekte olup, başlangıçta Osaka merkezli M-Two, eski PlatinumGames başkanı Tatsuya Minami tarafından kurulan stüdyo tarafından yönetiliyor.

M-Two hakkında kamuou çok az şey biliyordu. Ancak şirket hakkında bilgisi olan kişiler, kısmen Capcom tarafından finanse edildiğini ve Metal Gear Rising ve Bayonetta 2 takımlarından geliştiriciler de dahil olmak üzere bazı eski PlatinumGames çalışanlarından oluştuğunu söyledi.

Bununla birlikte, daha sonra birden fazla kaynak, geçen yılın sonlarında önemli bir proje incelemesinin ardından M-Two’nun RE4’ün yeniden yapımındaki rolünün önemli ölçüde azaltılacağını iddia etti.

VGC’nin bu yılın başlarında bildirdiğine göre, Capcom’un 1. Bölümü – Resident Evil ve Devil May Cry oyunlarından sorumlu dahili ekip – şimdi RE4 projesine liderlik etme görevini üstlendi.

Oyun Bir Sene Sonra Çıkabilir

Kaynaklar,  oyunun yeni görev kapsamında kısmen yeniden başlatılacağını söyledi. Ayrıca bunun da 2023 yılına kadaryani bir yıl kadar ertelenebileceğini ifade etti. Bu görüntülerle ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Resident Evil 4 yeniden piyasa çıkacak gibi. Oyun, sadece grafik düzeltilmesiyle sınırlı olmayacak. Aynı fikir ve tema üzerine yeni bir hikaye anlatılacağı için büyük bir oyun gelecek.

Exit mobile version