Resident Evil 2. Sezon Olacak mı?

Resident Evil 2. sezon gelecek mi? Resident Evil dizisini izleyen birçok seyircinin merak ettiği soru Netflix tarafından cevaplandı.

Resident Evil 2. Sezon Olacak mı?

Resident Evil 2. sezon olacak mı sorusunun cevabı belli oldu. Netflix, 14 Temmuz 2022 tarihinde 8 bölümden oluşan ilk sezonu yayımlanan hayatta kalma türündeki korku filmi serisinin dizi uyarlamasının geleceği ile ilgili kararını verdi.

Dizi, izleyicileri ile buluşmasının ardından en çok izlenen dizilerden biri olmuştu. Netflix’te yayımlanan bu dizi, Resident Evil evreninde geçen bir hikâyeyi ele aldı. Umbrella Corporation’ın karanlık ve gizemli yönünü açığa çıkaran dizinin fragmanını izleyenler ve dizinin tanıtımına harcanan parayı bekleyen seyirciler bu yapımı beğeneceğini düşünüyordu.

Peki, dizi gerçekten de izleyicinin beğenisini kazandı mı? Netflix’in dizinin gelecek sezonu ile ilgili yaptığı açıklama, bu konu ile ilgili soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

Resident Evil 2. Sezon Gelecek mi?

Resident Evil dizisinin ikinci sezonu çıkmayacak. En çok izlenen dizilerden biri olmasına rağmen izleyicilerin ve eleştirmenlerin dizi ile ilgili olumsuz tepkileri, dizinin iptal edilmesine yol açtı.

Dizinin bu kadar çok izlenmesinin sebebiyse hayatta kalma türündeki en popüler film serilerinden biri olan Resident Evil evreninde geçmesine bağlanabilir.

Resident Evil serisini izleyenler ve hatta oyununu oynayanlar, bu evrene senelerden beri sadık fakat Resident Evil: Welcome to Raccoon City filminden sonra izleyicilerin beklentileri oldukça düşmüştü. Bu dizinin çok izlenmesinin nedeni, izleyicilerin son filmden sonra toparlanılıp toparlanılmadığını öğrenmek istemesi olabilir.

Elbette ki dizinin tanıtımına ayrılan bütçeyi de göz ardı etmemek gerekiyor. Dizinin çok konuşulan diziler arasına girmesi için gerçekten büyük bir bütçe ayrıldı. Ne yazık ki yayın tarihi geldiğinde izleyiciler kendilerini memnun edecek bir yapım göremedi.

Peki, siz Resident Evil dizisi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca daha fazla zombi dizisi izlemek isterseniz en iyi zombi dizileri listesine de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version