Renault Twingo 2019 modeliyle görücüye çıktı!

A segmenti araçların şüphesiz en sevimlilerinden biri olan yeni Renault Twingo, geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. İddialı renk seçeneklerine ve bazı özel tasarım detaylarına sahip olan araca dilerseniz bir yakından göz atalım.

Ferrari 448 Pista Türkiye’de satışa sunuldu!

Öncelikle aracın ön yüzünde dikkat çeken ilk unsur aracın büyüyen far grubu oluyor. Arka stoplarda ise C şeklinde led detaylar kullanılmış. Genişleyen tamponlarla beraber aracın yerden yüksekliği de 10 milimetre azaltılmış. Yeni Twingo’nun özellikle sarı renk seçeneği çok şık ve cazibeli duruyor. En üst donanım seviyesiyle tercih edildiğinde, 7 inçlik bir bilgi eğlence sistemiyle gelen araç aynı zamanda Android Auto ve Apple CarPlay desteği sunuyor.

Yeni Twingo, 2 benzinli motor seçeneğine sahip. 3 silindirli bu motorlardan 1.0 litrelik olanı 5 ileri vites seçeneğiyle alınabiliyor ve size 65 beygirlik bir güç sunuyor. Diğer 0.9 litrelik turbo şarjlı motora sahip olan versiyon ise 93 beygir güç ve 135 Nm tork üretebiliyor. Aracın ortalama ağırlığı ise 900 kg civarlarında.

Exit mobile version