Redmi Note 9T Geekbench’te görüldü

Redmi Note 9T şimdi Geekbench’te görünerek Çin’deki Redmi Note9 5G’nin bir yeniden uyarlaması olduğu inancını daha da güçlendirdi. Liste ayrıca, varsayılan Global varyantın daha eski bir Android sürümüyle birlikte geleceğini gösteriyor.

M2007J22G model numaralı bir Xiaomi akıllı telefonunun en son Geekbench listesi çevrimiçi olarak görünüyor. Hatırlarsak, benzer model numarasına sahip bir cihaz Tayland’ın NBTC ve Malezya’nın SIRIM sertifikalarından çoktan geçti. Bunların arasında NBTC, cihazın Redmi Note 9T 5G olarak piyasaya çıkacağını ortaya çıkardı.

Xiaomi MIUI 12.5 güncellemesi alacak telefonlar

HENÜZ AKILLI TELEFON ÇİN’DE MEVCUT DEĞİL

Her neyse, test edilen cihaz 4GB RAM çalıştırıyor ve ARM MT6853T işlemciye sahip. Redmi Note9 5G’nin piyasaya sürülmesinden önce benzer bir Geekbench, MediaTek Dimensity 800U 5G SoC olduğunu ortaya çıkardı. Bununla birlikte, 4GB varyantı yalnızca 6 / 8GB RAM ve 128 / 256GB UFS 2.2 depolama varyantlarında satıldığı için Çin’de mevcut değildir.

REDMI NOTE 9T GEEKBENCH PUANI

Ayrıca liste, Global varyantın muhtemelen Redmi Note9 5G gibi Android 10 işletim sistemi ile piyasaya çıkacağını da ortaya koyuyor. Daha önce, Kasım ayında piyasaya sürülürken, ikincisi MIUI 12 ile geldi. Ancak en son Android’i (11) taşımıyordu. Ayrıca, daha düşük bir RAM’e sahip olmasına rağmen, puanlar Çin modeliyle neredeyse aynı seviyede (tek çekirdekli 598, çok çekirdekli – 1.760 puan).

Redmi Note 9T Teknik Özellikleri (Beklenen)

Note 9T 5G büyük olasılıkla 6.53 inç FHD + LCD ekrana sahip olacak. Sol üstte delik açılacak. Arkada, Note9 Pro 5G gibi dairesel bir kamera düzeni, 48 MP ana lens, 8 MP ultra geniş ve 2 MP sensörlü üç sensörü barındıracak.

Beklenen diğer özellikler arasında SA / NSA 5G ve diğer bağlantı seçeneklerine ek olarak 22,5 W hızlı şarjlı 5.000 mAh pil yer alıyor.

 

Exit mobile version