Redmi Note 8 Tanıtıldı!

Xiaomi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte firmanın en yeni cihazları tanıtıldı. En büyük ilgiyi görenlerden biri ise Redmi Note 8 modeli oldu.

Redmi Note 8 Nasıl Özelliklere Sahip?

Redmi Note 8, dörtlü kamera kurulumunu destekleyen bir fotoğrafçılık güç merkezidir. 48MP ultra yüksek çözünürlüklü birincil kamerası, f / 1.79 açıklığı ve 79.4 ° görüş alanı olan inch inçlik bir sensöre sahiptir. Bu arada, 120 ° görüş alanına sahip 8MP ultra geniş kamerası, 2MP makro lensi ve 2MP derinlik sensörü, her mesafeden çarpıcı görüntüler çekmek için güçlerini birleştirir.

Cihaz ön tarafta, kullanıcıları her zaman mükemmel bir selfie çekmelerine yardımcı olan f / 2.0 diyafram açıklığına ve yerleşik AI teknolojisine sahip 13MP selfie kamerası ile donatılmıştır. Ön kamera aynı zamanda kimseyi kırpmadan grup görüntülerini yakalayabilen bir Redmi Note serisi için bir ilk olan panorama özçekim özelliğini de içeriyor.

Dayanıklı Bir Telefon

2.5D kavisli cam tasarıma sahip 6.3 ”Dot Drop Ekran ile donatılmış Redmi Note 8, etkileyici% 90 ekran / vücut oranına ulaşan inanılmaz derecede sürükleyici bir FHD + görsel deneyim sunar. TÜV Rheinland onaylı ekran, mavi ışığı filtreleyerek ve kullanıcıların uzun süre göz yorgunluğundan korunmasına yardımcı olarak konforlu bir izleme deneyimi sunar.

Kullanıcılar, ayrıca Corning® Gorilla® Glass 5 cihazlarını koruduklarından (ön ve arka – kazara düşmelere ve genel aşınma ve yıpranmaya karşı koruma sağlarken) dayanıklılığın artmasını bekleyebilirler. Ayrıca, Redmi Note 8, cihazın sıçramasına dayanıklı olması için özel bir nano kaplama ile kaplanmıştır.

Redmi Note 8, Space Black, Neptune Blue ve Moonlight White renklerinde mevcuttur.

Redmi Note 8, 15 Ekim’den itibaren 4GB + 64GB ve 4GB + 128GB sırasıyla 1,999TL ve 2,199TL olarak satışa sunulacak.

Cihazın Performansı Dikkat Çekiyor!

Redmi Note 8, güçlü Qualcomm® Snapdragon ™ 665 yonga seti ile çalışıyor. Yonga seti, gelişmiş AI teknolojisi sayesinde genel kullanıcı deneyimini geliştirir ve güç verimliliğindeki iyileştirmeler tüm gün sürecek en yüksek performansı garanti eder.

Ek olarak, Redmi Note 8 yüksek kapasiteli 4.000mAh bataryaya sahiptir ve USB Tip-C üzerinden 18W’a kadar şarj sağlar. Eşsiz kendi kendini temizleyen hoparlör işlevi ayrıca, Xiaomi’nin yüksek kaliteli ürünler sağlama konusundaki kararlılığının bir başka kanıtı olan düşük frekanslı sonik darbelerden kaynaklanan toz ve döküntüleri giderir.

 

Exit mobile version