Redmi Note 8 Pro’nun Detayları Ortaya Çıktı!

Önceki gün Xiaomi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte tanıtılan en güçlü telefon modeli Redmi Note 8 Pro oldu. Cihazın özellikleri ve fiyatı da netleşti.

Note 8 Pro’nun ön ve arka panlleri Corning® Gorilla® Glass 5 ile şekillendiriliyor. Her iki taraf da kazara düşmelere, genel kullanımdaki aşınmalara, suya ve tere karşı dayanıklı. Artırılmış dayanıklılık için, cihaz IP52 sıçramaya karşı korumalı teknolojisini de kullanarak, yağmura ve tere karşı etkili koruma sağlıyor.

Geniş bir 6.53 ”FHD + Dot Drop ekran ve arka parmak izi sensörüyle donatılmış cihaz,% 91.4 ekran / vücut oranına ulaşıyor. Ekran ayrıca mavi ışığa karşı koruma sağlayan ve görsel yorgunluk olasılığını azaltan TÜV Rheinland sertifikasına sahiptir. Redmi Note 8 Pro’nun parlak çerçevesi ve hassas G3 eğriliği rahat bir tutuş sağlarken, üç zarif renk çeşidi olarak, Mineral Gri, İnci Beyazı ve Orman Yeşili alternatifleri mevcut.

Sınıfının en iyisi oyun deneyimi için optimum performans

Redmi Note 8 Pro, günlük kullanımda 2,05GHz’e kadar ayarlanmış, sekiz çekirdekli bir CPU olan en son MediaTek Helio G90T işlemci tarafından desteklenmektedir. Arm Mali-G76 3EEMC4 GPU, maksimum 800MHz frekansı ve 1TMAC’a kadar AI gücü ile en üst düzey oyun deneyimine olanak sağlar. Cihaz aynı zamanda aşırı ısınmadan yüksek hızda, sorunsuz oyun oynamayı kolaylaştırmak için Redmi Note serisinin ilk LiquidCool teknolojisi olan LiquidCool’a sahiptir.

Redmi Note 8 Pro, daha güvenilir bir internet bağlantısı için ek bir WiFi X anteni, 1217SLS hoparlörler ve daha iyi oyun sesi için Smart PA ile donatılmıştır.

Yüksek kapasiteli 4500mAh batarya birinci sınıf performans sağlar

Redmi Note 8 Pro etkileyici bir 4500 mAh batarya sunar – Redmi Note serisi bugüne kadarki en yüksek güç kapasitesi. Ayrıca, kullanıcıların pil kapasitesini en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olmak için güç tasarrufu modu ve akıllı parlaklık ayarı gibi bir dizi özelliğe sahiptir.

Dahası, Redmi Note 8 Pro, 18W C Tipi hızlı şarj, çok fonksiyonlu NFC, IR blaster ve 3,5 mm kulaklık girişi sunar.

Redmi Note 8 Pro Mineral Gri, İnci Beyazı ve Orman Yeşili olarak gelecek. 15 Ekim’den itibaren 6GB + 64GB için 2,499TL, 6GB + 128GB için 2,699TL perakende fiyatı ile satışa sunulacak.

 

Exit mobile version