Redmi Note 8 2021 Detayları Ortaya Çıktı

Redmi, geçtiğimiz günlerde 25 milyon ve üzeri satışını kutlamak için Note 8 modelinin 2021 versiyonunu çıkaracağını duyurmuştu. Bu model sadece belirli pazarlarda olacak. Şimdi de bu yeni modelin detayları ortaya çıktı.

Xiaomi‘nin alt markası olan Redmi’nin Note 8 modelini dünya çapında 25 milyon üzeri satmasının şerefine bir 2021 modelini çıkardığını geçtiğimiz günlerde öğrendik. Bu modelin ekranı su damlası şeklinde karşımıza gelecek. Bu bilgiyi önceden biliyorduk. Şimdi ise teknik detaylar ortaya çıktı.


Göz atmak isteyebilirsiniz; Redmi Note 10 Ultra 5G Detayları Ve Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı


Redmi Note 8 2021 detayları gelmeye devam ediyor

Bu su damlası şeklindeki delikli ekran, 6.3 inç olarak karşımıza çıkıyor. Önceden onaylanan bir diğer bilgi ise işlemcisiydi. Orjinalinde model, Qualcomm işlemcisi kullanıyordu. Yeni versiyonda ise bir MediaTek Helio G85 işlemcisinden güç alacak.

Telefon arka kısımda, dörtlü kamera kurulumu ile gelecek. Ana kamera ise 48 MP olacak. Redmi’nin diğer sensörler hakkında bir açıklaması yok. Fakat elimizdeki bilgiler bir ultra geniş, bir makro bir de derinlik sensörü olacağı yönünde. Çözünürlükleri ise şimdilik belli değil.

Redmi Note 8 2019

Şirketin paylaştığı fotoğraflardan biri, arka kısımda yer alan bir parmak okuyucuya işaret ediyor. Aynı zamanda, orjinal modelle yeni 2021 versiyonu birbirine oldukça benziyor. Bildiğimiz diğer bilgilere göre bu telefon 22.5 W hızlı şarjı destekleyecek. Bu da bir öncekine göre gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

Note 8 2021 özellikleri

Ekran çözünürlüğü ve kameraların tümünün özellikleri hala belli olmadı. Fakat bunların pek de değişime uğrayacağını düşünmüyoruz. Note 8 2021, 6.3 inçlik ekranla 1080p çözünürlük sunabilir. Selfie kamerasının 13 MP, ultra geniş açılı sensörün 8 MP, makro ve derinlik modüllerinin de 2’şer MP olacağını düşünüyoruz.

Önümüzdeki günlerde Redmi’den çok daha fazla detay bekliyoruz. Hatırlatmamız gerekirse, bu telefon Türkiye pazarına gelmeyebilir. Bu konuda henüz kesin bir açıklama yok. Fakat bilgiler gelmeye devam ettikçe sizlerle paylaşacağız.

Exit mobile version