Redmi Note 10T 5G lansmanı onaylandı

Redmi Note 10T 5G, Hindistan pazarında lansmanı için hazırlanıyor. Ancak, kesin bir lansman tarihi henüz şirket tarafından onaylanmadı. Redmi Note 10 5G, kısa süre önce Hindistan pazarında Poco M3 Pro 5G olarak piyasaya çıkmıştı. Her üç akıllı telefon da aynı özellikleri paylaşıyor. Çünkü hepsi bir MediaTek Dimensity 700 SoC çipinden destek alıyor. Üçlü arka kamera kurulumuna sahip ve 5.000 mAh pil içeriyor. Amazon, Redmi Note 10T 5G için özel bir mikro site oluşturdu.


İlginizi Çekebilir: Redmi Note 10 5G Satışta


REDMI NOTE 10T 5G İÇİN BİR TWEET ATTI

Redmi Hindistan tarafından yakın zamanda atılan bir tweet, Redmi Note 10T 5G’nin Hindistan’da piyasaya sürüleceğini doğruladı. Xiaomi alt markası olan Redmi tweet’inde, “Arkanıza yaslanıp en sevdiğiniz kahveyi yudumlamanın zamanı geldi. Çünkü ilk #FastAndFuturistic akıllı telefonumuzu buluyoruz!” dedi. Tweet ayrıca kullanıcıları akıllı telefon için bir ‘Beni Bildir’ düğmesine sahip bir mikrositeye yönlendiriyor. Bu, tıklandığında kullanıcıların Android ve iOS için Mi Store Uygulaması kullanılarak bilgilendirileceğini ortaya koyuyor.

TEASER GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞILDI

Redmi Hindistan’ın tweetinde de bir teaser görüntüsü var. Resim, Redmi Note 10T 5G’nin ön ve arka yüzünün silüetlerini gösteriyor. Akıllı telefonun kullanabileceği olası tasarıma işaret ediyor. Fotoğrafta görüldüğü gibi akıllı telefon, sol üst tarafına monte olan dikdörtgen bir kamera modülüne sahip. Ön ekran, selfie kamerası için merkezi olarak yeri olan bir delgeç yuvasına sahiptir.

Akıllı telefon daha önce Amazon’daki özel mikro sitesi aracılığıyla alay konusu olmuştu.

TELEFONUN BAZI ÖZELLİKLERİ

Redmi Note 10T 5G, Android 11 tabanlı MIUI 12’yi çalıştıracak. 90Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç full HD+ delikli ekrana sahip olacak. 6 GB RAM ve 128 GB depolama ile bir MediaTek Dimensity 700 SoC çipten destek alacak. Redmi Note 10T 5G’deki üçlü arka kamera, 48 megapiksel birincil sensöre ve iki 2 megapiksel derinlik ve makro sensöre sahiptir. Selfie kamerası için 8 megapiksel birincil sensör var. 18W hızlı şarjlı 5.000 mAh pil ile gelecek.

Exit mobile version