Redmi Note 10 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Xiaomi ve MD’nin Küresel Başkan Yardımcısı, Xiaomi Hindistan, Manu Kumar Jain ve diğer birçok Redmi çalışanı Hindistan’da Redmi Note 10 serisinin lansmanını yayınladı. Her videosu bir #SM10THChallenge içerir. Videoda, şirketin 10 Şubat TSİ saat 10:00’da bir duyuru yapacağını söylüyor.

AB antitröst şefinden Apple şikretine uyarı

REDMI NOTE 10 SERİSİNİN GELİŞİ DUYURULMUŞTU

Ayrıca bir tweet’te Redmi Hindistan’dan bir Smoothest Smartphone’un geleceğini söyledi. Bütün bunlar açıkça Hindistan’daki Note 10 lansmanı hakkında konuştuğunu gösteriyor. Daha önce, haberci Ishan Agarwal, Xiaomi’nin Redmi Note 10 serisini bu ay ülkeye getireceğini söylemişti.

Ayrıca, her teaser’daki “en yumuşak” anahtar kelime, Note 10 serisinin sonunda yüksek yenileme hızına sahip ekranlar getireceğini gösteriyor. Hatırlarsanız, tüm POCO orta menzilli (POCO X2, X3) ve Xiaomi’nin yeni piyasaya sürülen Mi 10i 120 Hz ekranları destekliyor.

https://twitter.com/manukumarjain/status/1359050392475062278

Bununla birlikte, Mart 2020’de Hindistan’da piyasaya sürülen son yıllara ait Redmi Note 9 serisi, 60Hz LCD ile geldi. Yüksek yenileme hızı o zamanlar gerçekten bir trend olmasa da, realme gibi rakipler realme 6 Pro’yu 90Hz panellerle getirdi. Yine de Xiaomi, ülkede önemli miktarda Note 9 serisi satmayı başardı.

AKILLI TELEFONUN BEKLENEN ÖZELLİKLERİ

Bununla birlikte, cihazların LCD mi yoksa AMOLED mi olacağından emin değiliz. Ancak büyük olasılıkla 120 Hz panele sahip eski cihaz. Xiaomi’nin akıllı telefon serisi içinde iki cihaz piyasaya sürmesi bekleniyor. İlki Beyaz, Yeşil veya Gri renklerde gelirken, ikincisi Bronz, Mavi ve Gri renklerinde sunulacak.

Spesifikasyonlara gelince, henüz somut bir şey bilinmiyor, ancak cihazlar zaten Hindistan’ın BIS sertifikasını aldı. “Pro” varyantı, POCO X3’ün tasarımına ve içinde Snapdragon 732G yonga setine sahip olabilir. Ancak şu anda sadece bir tahmin.

Yeni bir ipucu ayrıca Redmi Note 10’un 4 / 6GB RAM, 64GB depolama ile geleceğini, Note 10 Pro’nun ise 6 / 8GB RAM, 64 / 128GB seçeneği olacağını söylüyor.

Exit mobile version