Redmi K50 Gaming Edition Akıllı Telefonun Özellikleri

Redmi K50 Gaming Edition 3C sertifikası, 120W hızlı şarj desteğini onaylıyor. Gelin detayları birlikte inceleyelim...

Xiaomi’nin bağımsız Redmi markasının Redmi K50 serisini yakında piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu serinin bir Gaming sürümü ile gelecek. Redmi K50 Gaming sürümü şimdi Çin’in 3C tarafından onaylandı. Ayrıca 3C sertifikası bize şarj hızı hakkında bir fikir verdi.

Redmi K50 Gaming Edition 3C Sertifikası Ortaya Çıktı

3C sertifikası, cihazın şaşırtıcı bir 120W hızlı şarj desteği ile geleceğini gösteriyor. Güç adaptörünün model numarası 21121210C’dir. Her zamanki gibi, 3C listesi cihazla ilgili başka bir ayrıntı göstermiyor. Bununla birlikte Dijital Sohbet İstasyonu, Weibo gönderisi aracılığıyla cihazın 120W süper hızlı şarj desteğiyle geleceğini eşit şekilde doğruladı.

Tipster ayrıca, amiral gemisi oyun akıllı telefonunun muhtemelen TSMC’nin 4nm olacağını belirtti. Bununla birlikte Armv9 mimarisini kullanan bir MediaTek Dimensity 9000 yonga seti tarafından destekleneceğini açıkladı. Yonga seti, yüksek performanslı Cortex-X2 süper büyük bir çekirdeğe sahiptir. Çip, üç kameranın düşük güç tüketimi ile aynı anda HDR video çekmesini sağlayan amiral gemisi 18 bit HDR-ISP görüntü sinyali işlemcisi kullanıyor.

İşte Cihazın Gelmesi Beklenen Bazı Özellikleri

Redmi K50 Gaming Edition, adından da anlaşılacağı gibi, optimize olan oyun performansına bakacak. Cihazın, bir Corning Gorilla Victus koruyucu cam tabakasıyla korunan ekranıyla birlikte merkezi bir delik açma kamera yer alacak. Tasarım açısından, bu telefonun sağ taraftaki çerçevede iki açılan omuz düğmesini koruyan Redmi K40 oyun versiyonuna benzer olacak. Ayrıca bu telefonun, Android 12 tabanlı MIUI 132 ile birlikte gelecek.

Redmi K50 Gaming Edition Ne Zaman Çıkacak?

Bu yılki Redmi K40’ın halefi olan Redmi K50’nin Çin’de Şubat 2022’de piyasaya çıkacak. Redmi K50 serisinin Redmi K50, Redmi K50 Pro, Redmi K50 Pro+ ve Redmi K50 Gaming’den oluşacağı söyleniyor. Bu modellerin Dimensity 7000, Dimensity 9000, Snapdragon 870 ve Snapdragon 8 Gen 1 yonga setleriyle geleceği söyleniyor.

Ayrıca, dört modelin hepsinin Android 12 tabanlı MIUI 13 çalıştıracak. Redmi K40 Pro, Hindistan’da Xiaomi 12X olarak piyasaya çıkacak. Dünyanın diğer bölgelerine POCO F4 Pro olarak gelecek gibi duruyor. Bu arada Redmi K50 Gaming, Çin dışında POCO F4 GT olarak piyasaya gelecek.

Exit mobile version