Redmi K40 akıllı telefonu çıkış tarihi belli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri

Redmi, K40 akıllı cihazın müjdesini verdi. Şirket bağımsız bir marka haline geldiğinden beri, kendi amiral gemisi akıllı telefonunu piyasaya sürüyor. İlk model Redmi K20 Pro (Mi 9T Pro), ardından küresel pazarlarda POCO F2 Pro olarak satılan Redmi K30 Pro oldu. Şimdi, Snapdragon 888 tarafından desteklenen dünyanın ilk akıllı telefonu Xiaomi Mi 11’in piyasaya sürdü. Bu cihazın piyasaya sürülmesinden sadece birkaç gün sonra Redmi, aynı Qualcomm yongasıyla desteklenen Redmi K40 serisinin de gelişini doğruladı.

REDMI GENEL MÜDÜRÜ K40 ÖZELLİKLERİNİ PAYLAŞTI

Redmi’nin yeni serisinin piyasaya sürülmesiyle ilgili bilgiler doğrudan Redmi’nin Genel Müdürü Lu Weibing’den geliyor. Weibo’da markanın yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefon serisinin bazı temel özelliklerini ortaya koyan bir gönderi paylaştı.

Honor Band 6 küresel pazara açılıyor

Ona göre Redmi akıllı telefon serisi resmi olarak Şubat ayında duyurulacak. Gönderinin yanı sıra teaser posterinde “dizi” yazdığı için, en az iki cihaz bekliyoruz. Redmi K40 dışında daha fazlası olabilir. Çünkü geçen yıl Redmi, farklı bir kamera kurulumuyla Redmi K30’un birden fazla çeşidini ve Redmi K30 Pro’nun Zoom sürümünü yayınladı.

İŞTE AKILLI TELEFONUN FİYAYI

Bununla birlikte, GM Snapdragon 888’den bahsetse de, bu yonga setinin çoğunlukla Pro sürümüne özel olması gerektiğini ve bunun da 463 dolardan başlayacağını söyledi. Diğer bir deyişle Redmi K40 Pro, tıpkı selefi gibi bir süreliğine en ucuz Snapdragon 888 akıllı telefon olabilir.

Ayrıca, markanın yöneticisi, cihazın muhtemelen “en pahalı düz ekran” (çevrilmiş “) ve 4.000 mAh’nin üzerinde bir bataryaya sahip olduğunu da ortaya koyuyor. Pahalı paneller genellikle AMOLED ekranlarla ilişkilendirildiğinden, telefonun, en azından Pro modelinin bu tür bir ekranla gelmesini bekleyebiliriz. Ancak serideki tüm cihazların Mi 10T (Redmi K30S Ultra) ve Mi 10T Pro gibi 144 Hz yenileme hızına sahip LCD panellere sahip olma ihtimali var.

Her neyse, önümüzdeki ay yapılacak resmi lansman öncesinde Redmi K40 serisi hakkında sertifikalar, sızıntılar ve tanıtımlar aracılığıyla daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

Exit mobile version