Redmi K30 Pro Modeli POCO F2 Pro Olarak İsim Değiştirebilir

Xiaomi, alt markası Redmi aracılığıyla geçenlerde Redmi K30 Pro’yu geçen yılki Redmi K20 Pro’nun benzeri olduğunu söylemişti. Bu akıllı telefonda, 120 Hz ekran gibi normal Redmi K30’da görünen özelliklerin bir kısmı yoktu.

Snapdragon 865 işlemci, AMOLED ekran ve diğer yükseltmeler bu modeli kullanıcılar için değerli kılıyordu. Redmi K30, 2018 yılında POCO F1’den sonra POCO ismi ile başlatılan ikinci cihaz olan POCO X2 olarak Hindistan pazarında satışa sunuldu. Şimdi ise yine benzer bir uygulamanın yapılma ihtimali bulunuyor.

Redmi K30 Pro modeli POCO F2 Pro değişikliği

Herkes uzun bir süre POCO F1’in halefi olmasını umduğu için bu karar, teknoloji camiasından büyük bir heyecan uyandırdı. Bu markanın, kullanıcılara Redmi K30 Pro’nun uzun zamandır beklenen POCO F2 olarak Hindistan’da piyasaya sürülmesini beklediğini söyleyebiliriz.

Redmi K30 Pro’nun Hindistan’da POCO markası altında piyasaya sürüleceğinden herkes şüphelenmeye başlamıştı. Son zamanlarda Google Play girişlerinin ortaya çıkması ile birlikte, telefonun ismi de net olarak görülmüş oldu. Play Store üzerinden giriş yaptığınızda POCO F2 Pro ibaresini görmeniz mümkün.

Şirket çok büyük bir ihtimalle bu isimle piyasaya sürecek. Sadece Hindistan’da değil aynı zamanda dünyanın tamamında da bu isimle satışa çıkarılması bekleniyor. Sizce Xiaomi markası bu isimle çıkarsa daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşabilir mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version