Redmi Dimensity 1200 destekli ilk akıllı oyun telefonunu çıkarıyor

Redmi, sadece bir akıllı telefon hattından Xiaomi‘nin bir yan kuruluşu olmaya geçtiğinden beri uzun bir yol kat etti. Ürün portföyü, TV ve bilgisayar gibi daha fazla ürünü içerecek şekilde genişledi, ancak akıllı telefonlar hala şirketin kalbi. Şimdi, ilk Redmi akıllı oyun telefonunun yolda olduğu ve MediaTek’in yeni Dimensity 1200 yonga setinden güç alacağı bildirildi.

REDMI AKILLI OYUN TELEFONU DIMENSITY 1200’DEN GÜÇ ALACAK

Haberin kaynağı, Weibo’daki Dijital Sohbet İstasyonu’ndan geçen Çin sızıntısıdır. Aşağıda gösterilen gönderisine göre, yeni duyurulan Dimensity 1200 işlemci ilk Redmi akıllı oyun telefonuna güç verecek.

Akıllı telefon karşılaştırması: OPPO Reno5 Pro 5G ve Xiaomi Mi 10T Pro

Redmi akıllı oyun telefonu hakkında henüz bilmediğimiz çok şey var. Örneğin yeni bir dizinin ilki mi olacak yoksa mevcut bir dizinin altında mı çıkacak? Diğer özelliklerin neler olduğunu ve piyasadaki diğer oyun akıllı telefonlarına göre ona avantaj sağlayacak hangi özelliklere sahip olacağını da bilmiyoruz. Ayrıca ne kadar yakında başlayacağını da bilmiyoruz.

AMOLED YERİNE LCD EKRAN OLABİLİR

Yine de, Redmi akıllı oyun telefonunun yüksek bir yenileme hızına sahip olmasını bekliyoruz, ancak bir LCD olabilir ve bir AMOLED ekran olmayabilir. Ayrıca büyük bir pil kapasitesi, süper hızlı şarj ve muhtemelen omuz düğmeleri gibi ekstra özellikler bekliyoruz.

İŞTE AKILLI OYUN TELEFONUNUN DİĞER ÖZELLİKLERİ

Dimensity 1200, dört Cortex-A78 çekirdeği ve dört Cortex-A55 çekirdeği olan 6nm yonga setidir. 3.0GHz’de saat hızına sahip birinci sınıf bir Cortex-A78 çekirdeğine sahiptir. Ayrıca, Exynos 1080, Exynos 2100 ve Kirin 9000 / 9000E yonga setlerinde bulunan Mali-G78’in yanı sıra, attığınız herhangi bir oyunu idare edebilecek bir Mali-G77 MC9 GPU’ya sahiptir.

Exit mobile version