Reddit Video İndirme Nasıl Yapılır?

Reddit video indirme işlemini gerçekleştirmek için hangi adımların takip edilmesi gerekiyor? Bu adımlarla saniyeler içinde video indirin.

Reddit video indirme işlemi nasıl gerçekleştirilir? Bu sorunun cevabı, kullanıcılarının katkısı ile içerik bakımından epey dolu olan Reddit’in kullanıcıları tarafından oldukça merak ediliyor.

Reddit, dünyada ve Türkiye’de en çok ziyaret edilen sitelerinden biridir. Dünyadaki son gelişmelerin yanı sıra birbirinden komik videoları da içinde barındıran platform tamamen insanların oluşturduğu içerikler sayesinde dünyanın en çok tıklanan sitelerinden biri olmaya devam ediyor.

Platform, bu kadar çok videoya ev sahipliği yapmasına rağmen söz konusu videoları indirmek için herhangi bir seçenek sunmuyor. Neyse ki Reddit’ten video indirmeyi kolaylaştıran birçok web sitesi bulunuyor. Bu yazıda ise söz konusu sitelerden birini kullanarak platformdan nasıl video indirebileceğinizi öğreneceksiniz.

Reddit Video İndirme Adımları Neler?

Reddit Video İndirme Adımları Neler?

Reddit’ten video indirmek için öncelikle videonun bağlantısını kopyalamanız gerekiyor. Bunun için öncelikle indirmek istediğiniz videoyu içeren gönderinin başlığına tıklamalı ve o gönderinin sayfasına gitmelisiniz.

Daha sonra videonun altında yer alan “Share” butonuna tıklamalı ve bağlantı adresini kopyalamalısınız. Bağlantı adresini kopyaladıktan sonra Viddit Red’e girmeli ve kutunun içine kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırmalısınız.

Kutunun içine bağlantıyı yapıştırdıktan sonra “Submit” butonuna tıklayıp videoyu indirme seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Videoyu sesiyle birlikte indirmek isterseniz “Download HD Video” seçeneğine basın. Videonun sadece ses olarak indirilmesini istiyorsanız “Audio MP4 File” butonuna tıklayın.

Bu iki butondan birine tıkladıktan sonra video indirme işlemi otomatik olarak başlayacaktır. Bu web sitelerinin dışında kullanabileceğiniz 2 web sitesi daha bulunuyor. Bunlardan ilki Reddit Save, diğeri RedditVideoDL.

Web siteleri değişse de takip etmeniz gereken adımlar aynı kalıyor. Reddit Save’de de kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırıyorsunuz, RedditVideoDL’de de kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırıyorsunuz.

Reddit Save, video içeriğin yanı sıra GIF içeriği de indirmenizi sağlıyor. Video eğer streamable gibi yerlerden gömülü ise Reddit Save bunları kolaylıkla indirmenizi sağlıyor. Benzer şekilde GIPHY gibi sitelerden gömülü olan GIF’leri de kolaylıkla indirmenize yardımcı oluyor.

Exit mobile version