Red Magic Cyberpods küresel pazarlar için duyuruldu

Temmuz ayında Nubia, Nubia Watch ile birlikte Çin’de Red Magic Cyberpods TWS kulaklıklarını duyurdu. Şimdi kulaklıklar, Red Magic Cyberpods olarak küresel pazarlara doğru yol aldı.

Cyberpod’lar kulak içi tasarıma ve daha iyi oturması için ayarlanabilir kancalara sahiptir. Bluetooth 5.0 bağlantısı ve tomurcukların kendisinde dokunmatik kontroller ile her bir tomurcukta 8mm sürücüler elde edersiniz. Özel bir düşük gecikme modu, nubia telefonlarla tek dokunuşla bağlantı ve USB-C üzerinden şarj olan şarj kutusu ile 20 saatlik birleşik pil ömrü vardır.

Call of Duty Mobile 12. sezonun ipuçları ve püf noktaları

Nubia yavaş yavaş cep telefonlarıyla oyunda daha fazla yer açıyor. Ancak şimdi oyunculara (ve cihaz yelpazesine) yönelik yelpazesi ilginç bir teklifle genişliyor. Tamamen kablosuz kulaklık trendine ek olarak Nubia Cyberpods TWS’yi şüphesiz oyuncu estetiğiyle sunuyor.

RGB aydınlatması olmayan bir oyuncu ürünü olmazdı. Bu yüzden Nubia bunu Cyberpod’lara dahil etti. Perakende ücreti olarak 50 dolar gibi bir fiyat belirlendi. Nubia’nın web sitesi üzerinden resmi satışlar 20 Kasım’da başlayacak.

Ek olarak, Red Magic 5 için Eclipse Black adlı yeni bir renk grubu var. Arkası gümüş ve kırmızı desenli ağırlıklı olarak siyah bir boya işi. Yeni sürüm, tek bir 8GB RAM ve 128GB depolama yapılandırmasında 579 euroya satışa sunulacak.

Avrupa’daki satışlar önce 20 Kasım’da başlayacak. Küresel sunum ise daha sonra gerçekleşecek. Oyun telefonu dünyasında nasıl yığıldığını görmek için Red Magic 5S incelememize göz atabilirsiniz.

Exit mobile version