Red Magic 6R telefonunun piyasaya çıkacağı tarih belli oldu

Red Magic 6R, 24 Haziran’da küresel olarak piyasaya sürülecek. ABD’de, 8 GB RAM’e sahip temel model 499 dolar olarak fiyat etiketine sahip. Ayrıca 12 GB model sizi 599 dolar olarak satışa çıkacak. Red Magic, dolap oyuncuları için meraklı bir telefon. Hatta yakışıklı, sade bir tasarımı olan güçlü bir donanım sunar. Bununla birlikte 6R, Red Magic 6 ve 6 Pro ile karşılaştırıldığında daha ince ve daha hafiftir. Ancak en göze batan eksiklik, RGB ışık efektlerinin olmamasıdır.


İlginizi Çekebilir: Red Magic 6, dört ana özellikle 4 Mart’ta başlıyor


RED MAGIR 6R AKILLI TELEFONUN BAZI ÖZELLİKLERİ

Akıllı telefon, donanım özellikleri konusunda eksik değil. Qualcomm’un en yeni Snapdragon 888 yonga seti ile birlikte gelir. Sürekli performans için akıllı telefon, ısı dağılımı yapmak adına bir buhar soğutma odası ve termal jel ile gelir.

Telefon, Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.6 inç AMOLED ekrana sahip. Kullanıcılara çok oyunculu oyunlarda rekabet avantajı sağlamak için ekran 144 Hz yenileme hızı ve 360 ​​Hz dokunmatik örnekleme için ayarlanmıştır. Telefonda ayrıca kapasitif omuz tetikleyicileri de mevcuttur.

Fotoğraf bölümüne geçildiğinde Red Magic 6R, 64 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP konfigürasyonunda dörtlü kamera kurulumu ile geliyor. Dahası Ana kamera 30 fps’de 8K, 60 fps’de 4K videolar çekebiliyor. Selfie’ler için 16 MP’lik bir atıcı var.

Red Magic 6R, 30 W hızlı şarj desteği ile 4.200 mAh pil içerir. Ayrıca telefon, Red Magic’in OS 4.0 özelleştirmesi ile Android 11.0 ile çalışıyor.

Red Magic 6R aşağıdaki ülkelerde satışa çıkacak:

Avrupa: Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Litvanya, Hırvatistan, Lüksemburg, Kıbrıs Cumhuriyeti, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Danimarka, Polonya, Estonya, Portekiz, Finlandiya, Romanya, Fransa, Slovakya, Almanya, Slovenya, Yunanistan, İspanya, İsveç, İrlanda, Macaristan, İtalya, Letonya, Malta ve Birleşik Krallık.
Kuzey Amerika: Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri
Asya Pasifik: Avustralya, Hong Kong, Makao ve Singapur.
Orta Doğu: İsrail, Kuveyt ve Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri.
Latin Amerika: Meksika, Peru ve Şili.

Exit mobile version