Red Magic 6, dört ana özellikle 4 Mart’ta başlıyor

Geçen aydan beri Nubia, Red Magic 6 telefonunun gelişiyle dalga geçiyor. Raporlar, Red Magic 6’nın bir Pro ve Çin’de daha hafif bir sürümle gelebileceğini ortaya çıkardı. Bugün şirket, Red Magic 6’nın 4 Mart’ta Çin’de kapak kıracağını doğruladı.

Aşağıda gösterilen resmi afiş Nubia Başkanı Ni Fei tarafından paylaşıldı. Ona göre Red Magic 6, ekran, hızlı şarj, dokunma ve fan gibi dört ana özelliğe sahip ve performansı F1 otomobilleriyle karşılaştırılabilir. Lansman etkinliği 4 Mart’ta saat 19.00’da başlayacak.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G ortaya çıktı

Çin’den güvenilir bir kaynak, Red Magic 6’nın 144 Hz yenileme hızı ve 480 Hz dokunmatik örnekleme hızı sunan bir ekranla geleceğini iddia etti. Bilindiği üzere akıllı telefon 120W hızlı şarj desteği taşıyacak ve daha iyi performans gösteren bir santrifüj fana sahip olması bekleniyor. Yakın tarihli bir rapor, akıllı telefonun tamamen yenilenmiş bir soğutma sistemi ile donatılacağını ortaya çıkardı.

Bu akıllı telefon, “güçlendirilmiş” bir fanın yanı sıra, telefonun farklı yönlerdeki hareketini izlemek için 9 eksenli bir uzaysal sensöre de sahip olacak. Son raporlar, şirketin gelişmiş oyun deneyimi sağlamak için Tencent Games ile işbirliği yaptığını ortaya koydu.

Nubia Red Magic 6’nın yakın zamanda Çin’in 3C otoritesi tarafından onaylanan iki çeşidi NX669J ve NX669J-P’dir. İlki 66W’lık bir şarj cihazıyla görülürken, ikincisi 120W’lık bir şarj cihazıyla görüldüğü gibi bir Pro modeli gibi görünüyor. Marka tarafından daha önce yayınlanan bir yayın, Red Magic 6’nın Snapdragon 888 mobil platform tarafından destekleneceğini ortaya çıkardı.

Red Magic 6 Pro pil kapasitesi ve hızlı şarj teknolojisi sızdırıldı

Akıllı telefon, Mart ayının ilk haftasında duyurulacak. ZTE’nin oyun akıllı telefonu, gelişmiş bir soğutma fanı dahil olmak üzere yeni özellikler barındıracak. Ancak, yeni bir sızıntı profesyonel bir model alacağımızı söylediği için, öncekilerden farklı olarak tek başına gelmeyecek. Sızıntı, Red Magic 6 Pro olarak piyasaya sürülecek olan bu ikinci modelin pil kapasitesini ve hızlı şarj teknolojisini ortaya çıkardı.

Çin merkezli sızıntı yapan Digital Chat Station’a göre Red Magic 6 Pro, 120W hızlı şarjı destekleyecek. Bu heyecan verici bir haber olsa da, daha ilginç olan, kendi hızlı şarj teknolojisinin rakiplerinden daha hızlı olduğu söyleniyor, çünkü 4500 mAh pilini% 50’ye kadar şarj etmek 5 dakika sürüyor.

Karşılaştırma için 120W hızlı şarjı da destekleyen Mi 10 Ultra, 4500mAh pil kapasitesini 5 dakikada% 41’e kadar şarj eder. 120W hızlı şarj desteğine sahip başka bir telefon olan iQOO 5 Pro’nun bataryasını% 50’ye kadar şarj etmesi 5 dakika sürüyor ancak kapasitesi 4000mAh’de daha küçük.

ZTE’nin iddiaları etkileyici olsa da, bu kadar hızlı olmama ihtimali olduğundan gerçek dünya incelemelerini beklemek daha iyidir. Örneğin, Mi 10 Ultra incelendiğinde telefon ücretlerinin 120W değil 80W olduğu ortaya çıktı.

Neyse ki, sızıntı yapan kişi ZTE’nin kutuya 120 W GaN hızlı şarj cihazı dahil edeceğini söylediği için Red Magic 6 Pro’nun hızlı şarj teknolojisini elinize aldığınızda deneyebilirsiniz.

Red Magic 6 ve Red Magic 6 Pro, 4 Mart’ta duyurulacak. Telefonlar 144Hz yenileme hızına ve 480Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip bir ekrana sahip olacak. Ayrıca Snapdragon 888 işlemci ile gelecekler. Standart modelin, pro sürümünki kadar hızlı olmayan, ancak çoğu telefonun övünebileceğinden inanılmaz derecede daha hızlı olan 66W hızlı şarj ile gelmesi bekleniyor.

Exit mobile version