Red Dead Redemption 2 VR modu erken erişime açıldı

Red Dead Redemption 2 ve yetenekli bir oyun bilgisayarına sahipseniz, VR modu geliştiricisi Luke Ross’un Patreon’u aracılığıyla kendiniz deneyebilirsiniz. Aylık 8 Pound ücretiyle abone olanlar, modun erken bir sürümünü ve gelecekteki prototipleri indirebilecekler. Red Dead Redemption 2 modlarının Red Dead Online ile iyi oynamayabileceğini ve sizi yasaklayabileceğini unutmayın. Bu kesinlikle oyunun tek oyunculu bileşeni içindir.

GTA5 VR modunu geliştiren ünlü modcu Luke Ross, Red Dead Redemption 2’ye aynı muameleyi yapmıştı. İndirdikten sonra, oyunun tüm kampanyasını baştan sona VR’de oynayabilirsiniz.

Yine de birkaç dezavantaj var. Birincisi, mod VR hareket denetleyicileriyle uyumlu değildir. Bu nedenle en azından şimdilik fare ve klavye gibi geleneksel kontrol yöntemlerini kullanmak zorunda kalıyorsunuz.

RED DEAD REDEMPTION 2 VR MODU MUCİZESİ

Red Dead Redemption 2 modunu kontrol etmekle ilgileniyorsanız, Luke Ross’un Patreon’una abone olmanız gerekir. Bunun 10 dolarlık kademesi indirmeye erişim sağlar. Bu bazılarına itici gelir. Ancak bunun tek bir geliştiricinin işi olduğunu düşünürsek, fiyat anlaşılır olmaktan çok daha fazlasıdır.

Resmi olmayan sanal gerçeklik modları, sağlam VR topluluklarına sahip çok sayıda popüler oyunla artık PC’de bir ücret ödenerek alınır. Bunlar arasında Ross’un yukarıda bahsedilen Grand Theft Auto 5 üzerindeki çalışması ve Dark Souls 3, Death Stranding hatta orijinal Doom gibi oyunlar için fan yapımı modlar yer alıyor.

Ve sanal gerçeklikte Red Dead Redemption 2 fikrine tamamen kapılmadıysanız, gözlerinizi bir saniyeliğine kapatın. O muhteşem dağ manzaralarını düşünün. Tren soygunları yapın veya bir tur blackjack için geri tepin. Hepsi sanal gerçeklikte… Bizi Oculus Quest 2’ye bir an önce atmaya iten her şeyin düşüncesi burada yer alıyor.

VR MODUN ÇEKİMLERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

Bir Valve Index HMD ve bir gamepad kullanırken oturarak oyunları oynayan Virtual Reality Oasis’ten gelen bu videonun bir parçası olarak modun çekimlerini görebilirsiniz. UploadVR ayrıca birinci ve üçüncü şahıslarda oynanabileceğini belirterek modun izlenimlerini yazdı.

Red Dead Online geçtiğimiz günlerde Mayıs kütüphanesi güncellemesinin bir parçası olarak Xbox Game Pass’e çıktı. Rockstar kısa süre önce GTA 5 ve GTA Online’ın 11 Kasım’da PS5 ve Xbox Series X / S için yeni nesil yükseltmeleri alacağını duyurdu.


İlginizi Çekebilir: Steam 2020 yılının en iyi oyunu: Red Dead Redemption 2


Exit mobile version