Red Dead Redemption 2 Sistem Gereksinimleri

Red Dead Redemption 2 sistem gereksinimleri neler? RDR 2 kaç GB, hikayesi nedir? İşte popüler oyuna dair merak edilen soruların yanıtları!

Red Dead Redemption 2 sistem gereksinimleri, Vahşi Batı temasına sahip açık dünya oyununu oynayabilmek için gerekli olan donanım bileşenlerini gösterir. Bu yazıda, RDR 2 minimum ve önerilen sistem gereksinimleri dahil olmak üzere birçok sorunun yanıtını bulabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 Sistem Gereksinimleri Neler?

Red Dead Redemption 2 oyununu kasma ve donma sorunu yaşamadan oynayabilmek için sisteminizin bazı gereksinimleri karşılaması gerekiyor. Dolayısıyla oyuncuların çoğu, RDR 2’nin hangi bilgisayar parçalarına gereksinim duyduğunu merak ediyor olabilir.

Vahşi Batı temasına sahip olan açık dünya oyununu minimum ayarlarda oynayabilmek için en az Intel Core i5-2500K ya da AMD FX-6300 işlemcisine sahip olmak gerekiyor. Ekran kartı tarafında ise Nvidia GeForce GTX 770 2GB veya AMD Radeon R9 280 3GB isteniyor. Ayrıca 8 GB RAM’e ihtiyaç duyuluyor.

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan Red Dead Redemption 2 isimli oyunu önerilen ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için Intel Core i7-4770K veya AMD Ryzen 5 1500X isteniyor. Nvidia GeForce GTX 1060 6 GB ya da AMD Radeon RX 480 4 GB ekran kartı gerekiyor.

Oyunun çok oyunculu modu için genişbant internet bağlantısı isteniyor. Tüm dünyada çok sayıda oyuncu tarafından beğenilen yapımın bilgilsayara kurulabilmesi için 150 GB kullanılabilir alanın olması gerekiyor.

Red Dead Redemption 2 Sistem Gereksinimleri-1

Red Dead Redemption 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

Red Dead Redemption 2 Önerilen Sistem Gereksinimleri

Red Dead Redemption 2 Hakkında Merak Edilenler

1. Red Dead Redemption 2 Kaç GB?

Paylaşılan sistem gereksinimlerine göre açık dünya oyununu bilgisayara kurabilmek için 150 GB kullanılabilir alana ihtiyaç vardır.

2. Red Dead Redemption 2 Kaç Saat Sürüyor?

Oyunun ana hikayesinin tamamlanması en az 35 saat sürüyor. Başarılı yapımda yer alan ek görevler, oynanış süresini önemli ölçüde arttırıyor. Dolayısıyla Rockstar Games’in popüler video oyununda çok uzun vakit geçirebilirsiniz.

Vahşi Batı atmosferini çok başarılı bir şekilde sunan RDR 2’de tek oyunculu modun yanı sıra çok oyunculu mod da bulunuyor. Red Dead Online olarak adlandırılan çevrim içi mod, oyuncuların hikayeyi bitirdikten sonra oyuna çevrim içi olarak devam etmesini sağlıyor.

3. Red Dead Redemption 2 Hikayesi Nedir?

1899 yılında geçen video oyunu, Artur Morgan ve Van der Linde çetesinin hikayesini anlatıyor. Zor bir seçim ile karşı karşıya kalan Morgan’ın ya çeteye sadık kalmayı ya da kendi ideallerinin peşinden gitmeyi seçmesi gerekecek.

Yukarıda Red Dead Redemption 2 sistem gereksinimleri dahil olmak üzere merak edilen birçok sorunun yanıtı mevcut. Oyuna dair farklı bir sorunuz varsa yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Ayrıca en iyi savaş oyunları yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version