Red Dead Online Oyuncularından Büyük Tepki!

Red Dead Online oyuncuları, içerik güncellemelerinin eksikliğinden duydukları memnuniyetsizliği dile getirmek için Twitter'da kampanya başlattı.

Red Dead Online oyuncuları, içerik güncellemelerinin eksikliğinden duydukları memnuniyetsizliği dile getirmek için Twitter’da kampanya başlattı.

Red Dead Online oyuncuları, oyun için içerik güncellemelerinin olmaması nedeniyle hüsrana uğradı. Oyunseverler, Rockstar’daki memnuniyetsizliklerini Twitter’da dile getirdiler.

Son üç gündür hayranlar, sosyal ağda Rockstar’ı hedef aldı. Ayrıca trend olan “SaveRedDeadOnline” hashtag’iyle üzüntülerine dikkat çekti. Basın zamanı itibariyle, hashtag’i kullanan 18.200’den fazla tweet var.
Oyuncularla ilgili sorun, son güncellemenin Temmuz 2021’de olması ve oyun için yeni güncellemelerin olmaması. Blood Money adı verilen oyundaa çiftlik soygunları ve Capitale olarak bilinen özel tahvilleri kurtarma görevi var . Capitale’yi nerede bulacağınıza dair ipuçları almak için soygunlar, koç soygunları, adam kaçırmalar, borç tahsilatları ve daha fazlasını gerçekleştirdiğiniz Suçlar adlı yeni görevler geldi.

Temmuz ayından bu yana, oyuna güncellemeler yeni modlar ve görevler şeklinde geldi. Ancak son zamanlarda oyuncular sorunları için sadece ikramiye aldılar. Bu da herkesin hoşuna gitmeyen şey. Özellikle GTA Online son altı ayda oldukça büyük iki güncelleme aldığından beri. Los Santos Tuners ve en son başrolde Dr. Dre, The Contract.

Red Dead Online topluluğuna göre, birçoğu Rockstar GTAO’ya daha yeni içerik eklemekle ilgileniyor.

Hayranlar ayrıca Rockstar‘ın iletişim eksikliğinden de memnun değiller. Ve oyuncuların gelecekte oyundan ne bekleyeceklerini bilmeleri için geliştiriciye en azından bir yol haritası sunmaya çağırıyorlar.

İşte Twitter topluluğunun birkaç üyesinin mevcut durum hakkında söyleyecekleri – ve birçok reddit kullanıcısının da aynı şekilde hayal kırıklığına uğradığını ve vasat içerik konusuna geçen hafta PC Gamer’dan Lauren Morton tarafından bile değinildiğini belirtmekte fayda var.

Exit mobile version