Realme X9 Pro Fiyatı ve Özellikleri Sızdı!

Realme X9 Pro modelinin fiyatı ve özellikleri sızdı. Weibo’dan Arsenal adlı kaynağın paylaştığı sızıntıda telefonun özelliklerini ve fiyatını öğrendik. İşte orta segmentte olan bu telefonun özellikleri!

Kaynak Arsenal, Realme’nin X9 Pro’nun gelecekteki orta sınıf modeliyle ilgili bazı yeni ayrıntılarla bizi aydınlattı. Bilgiler ilk olarak MySmartPrice adlı platformda ortaya çıktı ve dikkatimizi çekti. Aynı zamanda beklediğiniz lansman fiyatını ve zaten bildiğimizden daha ayrıntılı özellikleri ortaya koydu.

Realme X9 Pro
Realme X9 Pro

Benzer İçerik: Realme, İlk Laptop ve Tabletini Tanıtacağı Tarihi Açıkladı


Realme X9 Pro özellikleri

Mart ayında, daha önceki bir Weibo sızıntısı, telefonun 90Hz yenileme hızına ve 108 MP arka kameraya sahip olacağını söylüyordu. Aynı zamanda bu sızıntıdan telefonun MediaTek Dimensity 1200 işlemcisinden güç alacağını da belirtmişti.

Bununla birlikte, bu bilgilerin bir kısmı yanlış duruyor. Çünkü şimdi işlemcinin aslında bütçe dostu amiral gemileri için bir çip olan Qualcomm Snapdragon 870 olacağını öğreniyoruz.

Ayrıca cihazda 32MP selfie kamerası (Sony IMX616 sensörlü), ana 50MP arka kamera (Sony IMX766 sensörü) ve ekstra 16MP ultra geniş açılı arka kamera olacak. Başlangıçta beklenen 108MP’ye kıyasla biraz hayal kırıklığı olsa da, fiyatı için iyi bir üçlü kamera kurulumu olacak.

X9 Pro ayrıca ön ve arkada beşinci nesil çizilmeye dayanıklı Gorilla Glass’a sahip olacak. Ek olarak telefon 6.55 inç Samsung SuperAMOLED mikro kavisli ekranla birlikte gelecek. Bellek ise LPDDR4x 8GB ve 12GB varyantlarında gelecek. Pil ise şaşırtıcı bir şekilde 4500 mAh olarak karşımıza çıkıyor. Ek olarak alüminyum alaşımlı çerçeve üzerinde Dolby panoramik sese sahip iki hoparlör olacak.

Realme X9 Pro fiyatı

Telefonun fiyatına geldiğimizde ise 8 GB RAM + 128 GB depolama alanı seçeneği 422 dolar olacak. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı varyantı ise 469 dolar olarak karşımıza çıkıyor. Bu modelin Türkiye’ye gelip gelmeyeceğini henüz bilmiyoruz. Telefon ilk olarak Çin’de bu fiyatlarla satışa çıkacak. Türkiye’ye gelirse fiyatlara vergilerin de ekleneceğini hatırlatalım.

Exit mobile version