Realme X7 Max 5G Duyuruldu! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Realme, yeni üst düzey telefonu X7 Max 5G’yi resmi olarak Hindistan’da tanıttı. Bu cihaz, geçtiğimiz aylarda Çin’de satışa çıkan GT Neo’nun yeniden isimlendirilmiş bir sürümü olarak karşımıza geliyor. Aynı zamanda bu telefon, Hindistan’daki ilk MediaTek Dimensity 1200 işlemcisinden güç alan telefon olacak. İşte diğer detaylar!

Realme’nin yeniden isimlendirilmiş bu telefonu, küresel pazarda satışa çıkacak. Yani bu telefon karşımıza yeni X7 Max ismiyle gelecek. Bu telefon, X7 ve X7 Pro telefonlarının yanında X ailesinde yerini alacak. Şimdi de cihazın özelliklerine göz atalım.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Realme İki Yeni Akıllı Telefon Duyurdu


Realme X7 Max 5G özellikleri

Cihaz, 6.43 inç Full HD+ AMOLED ekranla birlikte geliyor. Bu ekranın yenileme hızı ise 120 Hz olacak. Dokunma örnekleme hızı 360 Hz olan telefonun gövde ekran oranı 91.7 olarak geliyor. Aynı zamanda ekran, 1000 nit parlaklığa ulaşabiliyor.

Bahsettiğimiz gibi bu telefon MediaTek Dimensity 1200 işlemcisinden güç alacak. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı seçenekleri de olacak. Ek olarak cihazın bir microSD kart girişi de mevcut. Böylece depolama alanını çok daha fazla genişletebilirsiniz.

Realme X7 Max 5G

Cihaz kutudan Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 ile çıkıyor. Bir de telefonda bir parmak izi okuyucu mevcut olacak. Bu cihaz, 4.500 mAh kapasiteli batarya ile geliyor. Bunun yanında cihaz, 50 W hızlı şarjı da destekliyor.

X7 Max 5G kamera özellikleri

Kamera kısmında, cihaz arka tarafta üçlü bir kamera kurulumu ile geliyor. 64 MP ana kamera yanında 8 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP makro kamera mevcut. Kamera kurulumunun süper gece modu, panorama, timelapse, portre, HDR, yapay zeka gibi modları mevcut. Aynı zamanda bu kamera kurulumu ile pasaport fotoğrafı da çekebiliyorsunuz. Ön kısmında ise 16 MP bir ön kamera mevcut.

Bağlantı özelliklerine geldiğimizde ise akıllı telefonun 5G,  4G, LTE, NFC, bluetooth 5.1, WiFi 6, GPS bağlantılarını desteklediğini görüyoruz. Şarj için ise bir USB Type-C girişi mevcut.

Realme X7 Max 5G fiyatı

Fiyatına geldiğimizde ise 8 GB RAM + 128 GB depolama alanı fiyatı 370 olarak karşımıza çıkıyor. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı olan versiyonu ise 410 dolar ediyor.

Exit mobile version