Realme X7, Hindistan lansmanından önce BIS sertifikasını aldı

Realme X7 akıllı telefonu Hindistan’a getirme planları birkaç gündür biliniyor. Bu planları belirten Realme CEO’su Madhav Sheth’den başkası değil. Bu, Realme X50 Pro 5G’nin yerel olarak piyasaya sürülmesiyle başlayan, 5G’yi kitlelere uygun bir fiyata sunmanın birçok adımından sadece biri olacak. Şirketin oldukça hızlı hareket etme eğilimi var. Bu nedenle RMX2176 adı altında Realme X7’nin Hindistan BIS sertifikasyon veritabanında zaten görülmesi şaşırtıcı değil.

Bu, elbette cihazın Hindistan’da, muhtemelen Ocak 2021 gibi erken bir tarihte piyasaya çıkacağına işaret ediyor. Madhav Sheth, önümüzdeki günlerde daha fazlasını duymayı umduğumuz, telefon için daha geniş bir uluslararası sürüm de önerdi. Belki de Realme X7 Pro için duyuruların yanı sıra X7 ailesinin daha meraklı üyesi ve bazı uluslararası sertifikaları da almış.

Honor Watch GS Pro akıllı saat Türkiye’de satışa çıktı

X7 ve X7 Pro ile ilgili en heyecan verici parçalardan bazıları, içlerindeki uygun fiyatlı 5G MediaTek Dimensity yonga setleridir. Sırasıyla 800U ve 1000+. Bunlar, 5G’yi büyük bir şekilde demokratikleştirme vaadini taşıyor. Realme, onları Çin dışındaki pazarlara getirmek için kayda değer bir adım atıyor. Realme 7 5G’nin son duyurusuyla şimdiden sonuç veren bir çaba.

REALME X7 AKILLI TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

Dimensity 800U 5G yonga setinin ötesinde Realme X7, 128GB hızlı UFS 2.1 depolamayla birlikte 6GB veya 8GB RAM’e sahiptir. 120 Hz yenileme hızı X7 Pro için ayrılmış olsa da, vanilya X7 hala 6,4 inç AMOLED panel alıyor. Kamera bölümünde bir 64MP f / 1.8 ana atıcı, 8MP f / 2.3 ultra geniş ve iki ekstra 2MP atıcı ile birlikte, biri özel makro, diğeri derinlik verileri için kullanılan kameralarla gelir. Bu, ön tarafta 32MP delikli selfie ile tamamlanıyor. Realme, çekiciliği daha da artırmak için X7’nin 4.300 mAh pilini 65W hızlı şarj desteği ile donattı.

Exit mobile version