Realme Watch S akıllı saat tanıtıldı

Realme, Realme Watch adlı ilk akıllı saatini Mayıs ayında tanıtmıştı. Şimdi de şirket, Realme Watch S adında yeni bir akıllı saati daha tanıttı.

AKILLI SAATİN ÖZELLİKLERİ

Watch S, 360×360 piksel çözünürlüğe sahip 1,3 “dairesel bir dokunmatik ekrana sahiptir ve aydınlatma koşullarına bağlı olarak parlaklığı otomatik olarak ayarlayan ışığa duyarlı bir sensöre sahiptir.

Ekran, Corning’in Gorilla Glass ile korunmaktadır. Realme tam olarak hangisinden bahsetmiyor. Ancak Gorilla Glass 3 olduğunu varsayıyoruz. Çünkü ilk Realme Watch’un sahip olduğu buydu.

SPOTIFY KULLANICILARINA KÖTÜ HABER

100’DEN FAZLA SAAT YÜZÜ

İlk akıllı saat, gemide 12 saat yüzü ile geldi. Watch S’nin kutudan kaç tane saat yüzü olduğunu bilmesek de Realme, önümüzdeki aylarda Watch S için 100’den fazla saat yüzünün yapılacağını söylüyor.

Watch S’nin dairesel kasası alüminyum alaşımdan yapılmıştır. Sağ tarafında iki düğme bulunurken, kayışlar Sıvı Silikondan yapılmıştır. Dört renk seçeneğine sahiptir: mavi, turuncu, yeşil ve siyah. Sonuncusu muhtemelen akıllı saat ile birlikte gelecek ve geri kalanı ayrı olarak satılacak.

KALP ATIŞ HIZI SENSÖRÜYLE GELİYOR

Realme Watch gibi Watch S de bir PPG kalp atış hızı sensörünün yanı sıra kan oksijen seviyesi izleme için bir SpO2 sensörüne sahiptir. Akıllı saat ayrıca 16 Spor Modu ile birlikte gelir. Sabit Bisiklet ve Kürek Makinesi yenileridir.

Realme Watch S’nin diğer temel özellikleri arasında Uyku İzleme, Çağrı Reddetme, Akıllı Bildirimler ve Müzik ve Kamera Kontrolü bulunur.

Watch S, 1,5 metreye kadar suya dayanıklı IP68 derecesine sahip ancak Realme, yüzerken ve duş alırken kullanıma uygun olmadığını söylüyor.

Akıllı saat, 15 günlük dayanıklılık sunduğu iddia edilen 390 mAh pil ile birlikte geliyor.

Akıllı saatin 95 dolar fiyatla satılıyor. Pakistan’da 14 Kasım’dan itibaren çevrimdışı perakende mağazalarında satışa sunulacak. Diğer pazarlarda bulunabilirlik şu anda bilinmemektedir.

Exit mobile version