Realme Smart TV 4K piyasaya sürüldü

Realme Smart TV 4K 43 inç ve Realme Smart TV 4K 50 inç, Hindistan’da Realme X7 Max 5G ile birlikte piyasaya sürüldü. Cihaz 43 inç, geçen yıl piyasaya sürülen Realme Smart TV 43 inç’in gelişmiş bir sürümüdür. Realme TV 4K 50 inç, tamamen yeni bir modeldir. Markanın televizyon serisinde Realme Smart TV SLED 4K 55 inç’in altında yer alır. Akıllı televizyon 43-inç, doğrudan Mi TV 4A 43-inç ile rekabet eder. ve Realme Smart TV 4K 50-inç, doğrudan Mi TV 4X 50-inç ile rekabet eder.

Realme Smart TV 4K 43 inç ve 50 inç fiyatı, satış tarihi

Hindistan’da Realme TV 4K 43 inç fiyatı 385 dolardır. Diğer televizyon olan Realme TV 4K 50 inç fiyatı 550 dolar fiyat etiketine sahip. İki TV Hindistan’da 4 Haziran günü saat 12:00’de Realme’nin resmi çevrimiçi mağazası ve Flipkart’ta satışa çıkacak.

Realme TV 4K 43 inç, 50 inç özellikler

Realme Smart TV 4K 43 inç, 43 inçlik bir ekran paneline sahip. Ekran, LED arkadan aydınlatmalı LCD teknolojisi ile gelir. 4K çözünürlük, 1,07 milyar renk, 60 Hz yenileme hızı özelliği yer alıyor. Ayrıca 178 derecelik görüntüleme açısı ve canlı renkler için Chrome Boost özelliklerine sahip. Akıllı televizyon 4K 43 inç, aynı zamanda Hindistan pazarında Dolby Vision desteğine sahip en uygun fiyatlı TV’lerden biridir.

50 inç ise, 4K çözünürlük ve Dolby Vision desteği içeren 43 inçlik panel ile aynı çözünürlük ve özelliklere sahiptir. Adından da anlaşılacağı gibi 50 inç ekrana sahiptir.


İlginizi Çekebilir: Realme X7 Max 5G Duyuruldu! İşte Özellikleri ve Fiyatı


Akıllı televizyonun ses özellikleri

Sese gelince, 43-inç ve 50-inç, 24W çıkış gücüne sahip stereo kurulumda toplam dört hoparlöre sahiptir. Ses kodeklerine gelince, bu TV’ler Dolby Atmos, Dolby Audio ve DTS HD’yi destekler. Sesten bahsetmişken, iki TV’nin ses kontrolü için toplam dört mikrofonu var. Fiyat aralığında dört mikrofonu olan başka bir TV düşünemiyoruz.

Realme TV 43 inç ve Realme TV 50 inç, Cortex-A53 CPU çekirdeklerine ve Mali G52 GPU’ya sahip dört çekirdekli bir MediaTek işlemci tarafından desteklenmektedir. Ancak şirket, yonga setinin model numarasını açıklamadı. Her iki TV de 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanına sahiptir. Yazılım tarafında, Google Asistan ve Google Play Store desteği ile Android TV 10 elde edersiniz. Ayrıca dahili Chromecast’i de edinebilirsiniz. Bu TV’ler Prime Video, Netflix ve YouTube gibi video akışı uygulamalarıyla birlikte gelir.

Realme Smart TV 43′ ve 50′, üç HDMI bağlantı noktasıyla gelir. Ayrıca iki USB bağlantı noktası, bir optik ses çıkışı, bir Ethernet bağlantı noktası bulunur. Bununla birlikte bir AV girişi ve bir TV Tuner girişi içerir. Kablosuz bağlantıya gelince, çift bantlı WiFi, Bluetooth v5.0 ve kızılötesi desteği alırsınız.

Exit mobile version