Realme Pad Tanıtıldı! İşte Markanın İlk Tabletinin Özellikleri

Realme Pad, markanın ilk tableti olarak karşımıza çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Realme Pad, birkaç aydır bazı sızıntılarla gündemimize geliyordu. Şimdi ise tanıtımı gerçekleşti. Realme’nin ilk tableti olan bu cihaz, artık tüm özellikleri ve fiyatı ile karşımızda. Marka, ilk tabletinin yanında iki adet akıllı telefon da tanıttı. İşte tüm detaylar!

Realme, ilk Android tabanlı tabletini sonunda tanıttı. Geçtiğimiz aylardaki haberlerimizde bu tabletin söylentilerini sizlerle paylaşmıştık. Şirket, tableti tanıttığı etkinlikte iki adet yeni akıllı telefon da bizlere sundu. Ancak en çok ilgi çeken cihaz tabii ki şirketin ilk tableti oluyor.

Realme Pad
Realme Pad

Realme Pad özellikleri

Tabletin özelliklerine gelecek olursak, yeni tablet şirketin iddialarına göre pazardaki en ince ve hafif tabletler arasında yerini alacak. Tabletin ağırlığı 440 gram ve kalınlığı ise 6.9 mm olarak karşımıza geliyor.

Şirketin yeni ve ilk tableti, 10.4 inç 2000 x 1200 piksel çözünürlükte ve yüzde 82.5 ekran-gövde oranına sahip bir ekranla geliyor. Ayrıca ekranda gözü yormamak için karanlık mod, gece modu ve gün ışığı modu da olacak. Ses kısmına geldiğimizde ise tabletin dörtlü hoparlör ile geldiğini görüyoruz.

Güç kısmına baktığımızda, tablet MediaTek Helio G80 işlemcisinden gücünü alıyor. Bu işlemci 12 çekirdekli ve Mali-G52 GPU ile geliyor. Aynı zamanda işlemci en iyi oyun deneyimi için HyperEngine teknolojisine de sahip.

Kamera özelliklerine baktığımızda ise şirketin ilk tabletinin 8 MP ultra geniş kameraya sahip olduğunu görüyoruz. Ek olarak tablet Google Kids Space entegre olarak geliyor. Böylece çocuklar için pek çok oyun seçeneği de tablette mevcut olacak. Ayrıca tablet, Realme TV veya Realme Watch ile bağlanabiliyor.

Realme Pad fiyatı

Tablet Wi-Fi ve LTE varyantlarına sahip olarak geliyor. Wi-Fi varyantı 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile 190 dolar fiyat etiketine sahip. Wi-Fi + LTE varyantı 215 dolar ediyor. Bu varyantın RAM ve depolama alanı bir önceki sürüm ile aynı. Son olarak Wi-Fi + LTE 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı içeren varyant ise 245 dolar edecek. Satışlar bilgilere göre 16 Eylül tarihinde çevrimiçi platformlarda başlıyor.

Exit mobile version