Realme Narzo 30 Kamera Özellikleri Ortaya Çıktı

Realme Narzo 30’un, 18 Mayıs tarihindeki tanıtımından önce kamera özellikleri ve fotoğraf örnekleri ortaya çıktı. Şirket telefonun bazı özelliklerini zaten bizlere açıklamıştı. Şimdi de üçlü kamera kurulumunun özelliklerini paylaştı. İşte özellikler!

Şirketin paylaştığı bilgilere göre, Narzo 30, 48 MP ana kamerayla geliyor. Bu kamera kurulumu üçlü olacak. Aynı zamanda şirket, bir fotoğraf örneği de paylaştı. Bu örneği aşağıda paylaştık.

Realme Narzo 30 kamera görüntüsü
Realme Narzo 30 kamera görüntüsü

Realme Narzo 30 özellikleri

Narzo serisinin üçüncü telefonu olan Narzo 30, 6.5 inç Full HD + LCD ekranla geliyor. Ayrıca 90 Hz yenileme hızına sahip ve 580 nit parlaklıkla gelecek. Narzo 20, sadece HD + ekranla gelmişti. Bu sebeple ekran çözünürlüğü güzel bir gelişme.

Cihaz, MediaTek Helio G95 işlemcisinden güç alacak. Aynı zamanda bu işlemci Realme 8’e de güç veriyor. Telefonda 6 GB RAM olacağı da söylentiler arasında. Ama seçeneklerden biri 4 GB RAM de içerebilir. Ek olarak cihaz, kutudan Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 ile çıkacak.

Realme Narzo 30

Narzo 30, 48 MP ana kameraya sahip olacak

Kamera kısmında söylediğimiz gibi, üçlü bir kamera sistemi olacak. Ana kameranın 48 MP olduğunu şirket onayladı. Buna ek olarak, 2 MP siyah-beyaz kamera ve 2 MP makro kamera olmasını da bekliyoruz. Ön kısımda ise 16 MP bir selfie kamerası olacak.

5.000 mAh kapasiteli bataryaya sahip telefon, 30 W hızlı şarj desteği ile gelecek. Şarj etmek için de bir USB Type-C girişinin olmasını bekliyoruz. Bir de 3.5 mm kulaklık girişi mevcut. Bunun yanında, telefonun yan kısmında bir parmak izi okuyucusu olacak.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde, telefonun görüntüsünü açığa çıkaran bir video paylaşılmıştı. Malezyalı Marc Yeo, telefonun kutu açılımını yaparak telefonu gözler önüne serdi. Bahsettiğimiz o videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Narzo 30 çıkış tarihi

Ek olarak, telefonun gümüş ve mavi olarak iki farklı renk ile gelmesini bekliyoruz.

Telefonun fiyatı henüz belli değil. Aynı zamanda ülkemize ne zaman geleceğine dair de bir bilgimiz şuan mevcut değil. 18 Mayıs tarihinde tanıtımının yapılmasını bekliyoruz. O gün sizleri tüm detaylardan haberdar edeceğiz.

POCO M3 Pro 5G’nin Kullanacağı İşlemci Açıklandı

Exit mobile version