Realme İlk Laptop ve Tableti İle Geliyor

Realme, bugün ilk laptop ve tableti cihazlarını duyurdu. Günün başlarında Twitter’da bir paylaşımda şirketin ilk dizüstü bilgisayarı üzerinde çalıştığını öğrendik. Şimdi de bu bilgisayara bir tabletin eşlik edeceğini öğreniyoruz. İşte detaylar!

Şirket, ürün portfolyosunu genişletmek için uzun zamandır çalışıyordu. Twitter’dan şirketin Hindistan ve Avrupa CEO’su yeni dizüstü bilgisayarı duyurdu. Böylece ürünlerine eklenecek olan cihazın ise bir dizüstü bilgisayar ve tablet olacağını öğrendik.


İlginizi Çekebilir: Realme GT 5G Küresel Çıkış Tarihi ve Özellikleri


Realme, ilk dizüstü bilgisayarıyla geleceğini duyurdu

CEO’nun paylaştığı Tweet’te bir ikili kod mesajı karşımıza çıkıyor. Bunu çevirdiğimizde ise “Merhaba Dünya” anlamına geldiğini görüyoruz. Aynı zamanda paylaşımda, ürünün adını tahmin etmemizi söylüyor. Bazı tahminlere göre bu yeni dizüstü bilgisayar Realme’nin yan markası Dizo adı altında çıkacağı yönünde. Fakat tabii ki bu bilgi sadece bir tahmin ve kesinliği henüz yok.

Realme
Realme

Şirket, dizüstü bilgisayar sürprizinin yanında bir de tablet çıkaracağını da duyurdu. Şirketin CMO’su Francis Wong, dizüstü bilgisayar paylaşımından sonra Twitter’da bir anket yayınladı. Bu ankette kullanıcılara ‘realme Pad’ ve ‘realme Tab’ adında iki seçenek gösterdi. Ankette hangisini tercih edeceğimizi sordu. Pad ve Tab kelimelerinden de anladığımıza göre şirket, bir tablet çıkarmaya hazırlanıyor.

Realme Tab veya Realme Pad

Ankette Tab seçeneği yüzde 50.4 oyla Pad seçeneğini geçmiş. Pad ise yüzde 49.6 oy almış. Ankete bu bağlantıdan katılabilirsiniz. Bu iki cihazın herhangi bir özelliği henüz açığa çıkmadı. Fakat büyük bir ihtimalle önümüzdeki aylarda veya yılda karşımıza gelecekler.

Ek olarak, dizüstü bilgisayarın fotoğrafında Apple’ın MacBook Air tanıtım videosunda gördüğümüz gibi bir zarf görüyoruz. Realme’nin dizüstü bilgisayarı da bu zarfın içinde fotoğraflanmış. Bu paylaşımla şirket, MacBook bilgisayarlara rakip olmaya hazırlandığı mesajını vermeye çalışıyor gibi duruyor. Fakat şimdilik elimizdeki bilgiler bu kadarla sınırlı. Önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi öğrendikçe sizlerle paylaşacağız.

Exit mobile version