Realme GT Neo 2 telefonu Geekbench listesinde görüldü

Realme GT Neo 2'nin Snapdragon 870 SoC ve 12GB RAM'i içeren özellikleri Geekbench listesinde yer aldı. İşte akıllı telefonun diğer özellikleri...

Realme GT Neo 2, şirketin yaklaşmakta olan bir akıllı telefonu. Realme, Weibo’da bir teaser ile gelişini onayladı. Ancak bir lansman tarihi açıklamadı. Telefon şimdi Geekbench kıyaslama web sitesinde tespit edildi. Temel özellikleri ortaya çıktı ve lansmanın yakında olacağını ima etti.

REALME GT NEO 2 TELEFONUNUN ÖZELLİKLERİ

Cihaz, 64 megapiksel ana kamera ve delik delme ekranı ile üçlü arka kamera kurulumunu öneren birden fazla görüntüde sızdırıldı. Realme, yakın tarihli bir sızıntıya göre GT Neo 2 için özel bir Yeşil renk seçeneği için Mercedes-AMG ile ortak olacak.

Yakında çıkacak olan akıllı telefon, RMX3370 model numarasıyla Geekbench 4 kıyaslama sitesinde yer aldı. Bu, birkaç gün önce Çin’in 3C sertifika sitesinde görülen model numarasıyla aynı.

Geekbench, telefonun bir Qualcomm Snapdragon 870 SoC tarafından destekleneceğine dair ipuçları veriyor. Ayrıca 12 GB RAM’i paketleyecek. Cihaz Android 11 yazılımında çalışacak şekilde listelenmiştir. Telefona Geekbench’te 4.678 tek çekirdek puanı ve 12.690 çok çekirdek puanı aldı.

İŞTE CİHAZIN DİĞER ÖNE ÇIKANLARI

Geekbench listesi, Realme GT Neo 2’nin 12 GB RAM paketleyeceğini öne sürse de; 8 GB RAM seçeneğiyle de gelmesi muhtemel. Sızan diğer özellikler arasında 6.62 inç full HD+ ekran ve 120Hz yenileme hızı yer alıyor. Telefonun sızan görüntüleri ekranın sol üst köşesine yerleşen delik delme tasarımının yer aldığını gösteriyor.

Üçlü arka kamera kurulumu, görünüşe göre arka panelin sol üst köşesine yerleşen dikdörtgen şekilli bir kamera modülüne entegre olacak. Arka kamera kurulumu 64 megapiksel, 8 megapiksel ve 2 megapiksel sensörleri içeriyor. Önde, Realme GT Neo 2’nin selfie kamerası için 16 megapiksel sensöre sahip olacağı ortaya çıktı. 5.000 mAh pil ve 3C sertifikası ipuçları 65W hızlı şarj desteği alacağı söyleniyor.

Exit mobile version