Realme GT Master Edition Görüntüleri ve Özellikleri Sızdı

Realme GT amiral gemisinden sonra şimdi de GT Master Edition üzerinde çalışıyor. Şirketin üzerinde çalıştığı bu telefonun özellikleri ve görüntüleri ise şimdiden sızdı. Cihazın bazı anahtar özelliklerini, fiyatını ve tasarımını şimdiden öğreniyoruz.

Steve Hemmerstoffer, telefonun özelliklerini 91mobiles aracılığı ile gözler önüne seriyor. Telefonun net görünümlü temsili fotoğrafları elimize geçiyor. Aynı zamanda telefonun bazı temel özellikleri ve fiyatını da öğreniyoruz. Şimdi bunları inceleyelim.

Realme GT Master Edition
Realme GT Master Edition

Benzer İçerik: OnePlus 9T dörtlü kamera ile gelebilir


Realme GT Master Edition görüntüleri

Bu görüntüler, biri deri kaplamalı olmak üzere üç renk seçeneğiyle birlikte tasarımın tamamını sergiliyor. GT Master Edition’da delikli bir kamera, üçlü arka kamera kurulumu ve birinci sınıf bir tasarım dili mevcut. Temel özellikler arasında Snapdragon 778 yonga seti, 120Hz Super AMOLED ekran, 65W hızlı şarj ve daha fazlası yer alıyor.

Cihazın görüntüleri, GT Master Edition’ı üç yüzeyde gösteriyor. İlk ikisi mat kaplamalı düz Beyaz ve Siyah renklerde karşımıza çıkıyor. Üçüncüsü ise suni deri kaplama olarak geliyor. Telefon, Japon tasarımcı Naoto Fukusawa ile birlikte tasarlanmış.

Realme GT Master Edition

Arkada üç kamera sensörü ve bir LED flaş barındıran dikdörtgen bir kamera modülü görüyoruz. Çerçevenin alt kısmında bir Type-C bağlantı noktası, 3,5mm kulaklık girişi ve bir hoparlör var. Ek olarak, güç düğmesi sağ tarafta dururken ses tuşları ve SIM girişi ise solda kalıyor.

Realme GT Master Edition özellikleri

GT Master Edition özellikleri arasında 120 Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç Full HD+ Super AMOLED ekran ve güvenlik için ekran içi parmak izi sensörü yer alıyor. Ek olarak telefon, 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama ile eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 778 5G yonga seti tarafından güç alıyor. Cihaz, 8 mm kalınlığında ve 174 gram ağırlığında olarak geliyor. Ayrıca GT Master Edition, Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 ile birlikte kutudan çıkacak.

Kamera bölümünde, GT Master Edition, 64MP birincil sensör, 8MP ultra geniş lens ve 2MP derinlik sensörü içeren arkada üçlü kamera kurulumuna sahip. Ancak bu, telefonun 108MP kameraya sahip olacağını iddia eden daha önceki bir raporla çelişiyor. Ek olarak GT Master Edition, 32MP ön kamera, 4.300mAh pil ve 65W SuperDart hızlı şarj özelliğine sahip.

GT Master Edition Fiyatı

Cihazın fiyatı 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı için 399 Euro’dan başlıyor. 12 GB RAM + 256 GB depolama alanı ise 449 Euro olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanında daha ucuz bir varyant da olacaktı. Ancak bu iptal edilmiş gibi duruyor.

Exit mobile version