Realme, GT 5G Master Edition üzerinde çalışıyor

Realme, GT 5G modelinin bir üst modeli olarak tasarlayacağı Realme GT 5G Master Edition üzerinde çalışıyor.

Realme Başkan Yardımcısı Bay Xu Qi Chase, dün yeni bir akıllı telefon lansmanını tanıtmak için Japon tasarımcı Bay Naoto Fukasawa ile bir resim yayınladı. Bay Chase bu telefon hakkında hiçbir şey açıklamadı. Ancak bugün, güvenilir bilgi veren Dijital Chat Station, Realme’nin yaklaşmakta olan akıllı telefonunu açıkladı. Akıllı telefon Realme’nin önceki Master Edition telefonları gibi olacak. Bay Fukasawa tarafından tasarımı olacak cihazın GT 5G Master Edition olacağı ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Realme GT Neo satışları Çin’de 500.000 adedi geçti


Master Edition telefonları diğer modellerde de piyasaya çıkmıştı

Realme’nin ilk Master Edition akıllı telefonu, 2019’da piyasaya sürülen ve Garlic ve Onion olmak üzere iki çeşidi bulunan Realme X’in özel olarak tasarımı olan bir versiyonuydu. Aynı yıl Realme, Red Brick ve Concrete versiyonlarında X2 Pro Master Edition’ı piyasaya sürdü. Daha sonra çizgilerden ve dairelerden ilham alan X50 5G Master Edition’ı piyasaya çıktı.

GT 5G Master Edition için tasarım ilhamının ne olacağı belli değil. Ancak GT 5G Master Edition’ın Realme’nin üzerinde çalıştığı tek özel sürüm akıllı telefon olmadığını belirtmekte fayda var.

Mart ayında, kavisli ekranlı ve arkada üçlü kameralı X9 Pro Master Edition Concrete versiyonu olduğuna inanılanların birkaç resmini gördük.

Realme GT 5G Master Edition beklenen özellikleri

GT 5G Master Edition yeni bir yüzeyle gelecek. Ayrıca temel donanım muhtemelen normal GT 5G ile aynı kalacak. Yani Snapdragon 888 SoC, 6.43″ 120Hz FullHD+ Super AMOLED ekran olacak. Bununla birlikte ekran içi parmak izi okuyucu yer alacak. Ayrıca arkada 64MP üçlü kamera ve 65W şarjlı 4.500 mAh pil ile birlikte gelecek.

Exit mobile version